Aktorė A. Argento neigia turėjusi lytinių santykių su nepilnamečiu | Diena.lt

AKTORĖ A. ARGENTO NEIGIA TURĖJUSI LYTINIŲ SANTYKIŲ SU NEPILNAMEČIU

  • 3

Italų aktorė Asia Argento (Azija Ardžento) antradienį paneigė turėjusi neteisėtų santykių su nepilnamečiu paaugliu prieš penkerius metus.

Dienraštis „The New York Times“ sekmadienį pranešė, kad A. Argento, apkaltinusi Holivudo magnatą Harvey Weinsteiną (Harvį Veinsteiną) ją išprievartavus, sumokėjo Jimmy Bennettui (Džimiui Benetui) 380 tūkst. JAV dolerių (332 tūkst. eurų) už incidentą viename Los Andželo viešbutyje. Jaunas aktorius ir muzikantas tvirtino, kad kino žvaigždė jį išprievartavo, kai jam buvo 17 metų.

A. Argento yra viena ryškiausių prieš lytinį priekabiavimą nukreipto judėjimo #MeToo aktyvisčių.

Kaip rašo „The New York Times“, 42 metų aktorė sudarė susitarimą gavusi oficialų pranešimą apie J. Bennetto ketinimą kelti jai bylą.

„Aš kategoriškai atmetu ir neigiu „The New York Times“ straipsnio turinį..., išplatintą nacionalinėse ir tarptautinėse žiniose“, – sakoma aktorės agento paskelbtame pareiškime.

„Buvau giliai sukrėsta ir įžeista perskaičiusi tokią melagingą naujieną. Niekada neturėjau jokių lytinių santykių su Bennettu“, – tikinama jame.

J. Bennettas tvirtina, kad 2013 metais Kalifornijos viešbutyje turėjo lytinių santykių su A. Argento. Kalifornijoje 18 metų laikomi amžiumi, kai asmuo jau gali duoti laisvą ir informatyvų sutikimą lytiniams santykiams su kitu asmeniu.

Pasak „The New York Times“, dienraštis gavo teismo dokumentus, kurių autentiškumą patvirtino trys su byla susipažinę asmenys.

GALERIJA

  •  Asia Argento
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Wanssteinas irgi neigė....

Kipras

idomu suzinot butu teisybe

Algirdas

Galima turėjo arba galimai vaikis meluoja.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS