M. Papinigis atskleidė, kaip iš verslo vadybininko tapo aktoriumi | Diena.lt

M. PAPINIGIS ATSKLEIDĖ, KAIP IŠ VERSLO VADYBININKO TAPO AKTORIUMI

  • 0

Aktorius Mindaugas Papinigis dažniausiai įkūnija blogiukus, chuliganus ir banditus. Tiesa, šį kartą naujame LNK seriale „Paveldėtoja” jam teks neeilinis gydytojo vaidmuo.

Po filmavimo aikštelės užkulisius žvalgėsi laida „Kitu kampu” su Indre Stonkuviene.

Sausio 29-ąją pasirodysiančio naujojo serialo „Paveldėtoja”, kuriamo pagal tarptautinį formatą, epicentre – istorija apie merginą, kuri, iš pamotės paveldėjusi senovinį dvarą, įsisuka į meilės, intrigų ir paslapčių verpetą. Dramos filmavimo aikštele tapo visas Krikštėnų dvaras.

Anot M. Papinigio, jam seriale tekęs vaidmuo yra neįprastas, bet labai daugialypis. „Įkūnysiu gydytoją. Kuriant šį personažą sunkiausia yra mokslas. Man terminus išmokti reikia akimirksniu”, – laidoje šį antradienio vakarą 20.30 val. per LNK juoksis aktorius.

Pašnekovas prisipažins, kad bene dažniausiai užduodamas klausimas jam – ar jis ir gyvenime yra blogiukas, kaip kad ir jo kuriami personažai. „Visada atsakau, kad taip”, – sakys jis. Tiesa, šį kartą aktorius paliks intrigą, ar ir naujame seriale įkūnijamas personažas bus neigiamas.

M. Papinigio teigimu, vaidyba jo gyvenime apskritai atsidaro palyginti neseniai: „Šiaip esu baigęs verslo vadybą. Nusprendžiau ją studijuoti todėl, kad tai anuomet buvo pati populiariausia specialybė. Galvojau, tikrai neprapulsiu”.

Į klausimą, kaip verslo vadybininkas tapo aktoriumi, garsus vyras atsako su šypsena. „Tai nutiko tik lemtingo atsitiktinumo dėka. Mano universitetas buvo visai šalia tuometinės kino studijos Nemenčinės plente. Kažkada į tą studiją aš ir užklydau”, – prisimins M. Papinigis.

GALERIJA

  • M. Papinigis atskleidė, kaip iš verslo vadybininko tapo aktoriumi
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS