Aktorius P. Fonda atsiprašė už „vulgarias“ tviterio žinutes apie B. Trumpą | Diena.lt

AKTORIUS P. FONDA ATSIPRAŠĖ UŽ „VULGARIAS“ TVITERIO ŽINUTES APIE B. TRUMPĄ

  • 0

Peteris Fonda (Piteris Fonda) trečiadienį atsiprašė už naktinę tiradą socialiniame tinkle „Twitter“, kai pasiūlė 12-metį Barroną Trumpą (Baroną Trampą) išplėšti iš „motinos rankų ir uždaryti į narvą su pedofilais“.

Pačiam prezidentui Donaldui Trumpui (Donaldui Trampui) didžiosiomis raidėmis parašytoje ir po vidurnakčio pasirodžiusioje žinutėje buvo skirtas keiksmažodis.

Vėliau aktorius savo žinutę ištrynė, bet sulaukė griežto atkirčio iš pirmosios ponios Melanios Trump (Melanijos Tramp) ir Donaldo Trumpo jaunesniojo.

Du kartus „Oskarams“ nominuotas P. Fonda, Jane Fondos (Džein Fondos) brolis ir Holivudo legendos Henry Fondos (Henrio Fondos) sūnus, po kelių valandų išplatintame pareiškime sakė, kad buvo nusiminęs dėl migrantų vaikų atskyrimo nuo tėvų prie JAV ir Meksikos sienos.

„Reaguodamas į sukrečiančius vaizdus, kuriuos mačiau per televiziją, tviteryje itin nederamai ir vulgariai parašiau apie prezidentą ir jo šeimą“, – sakoma P. Fondos pareiškime, kurį paskelbė jo vadybininkas ir atstovas.

„Kaip ir daugelis amerikiečių, esu labai sujaudintas ir netekęs galvos dėl situacijos, kai prie sienos vaikai atskiriami nuo savo šeimų–  bet nuėjau gerokai per toli. Tai buvo neteisinga ir neturėjau to daryti. Iškart pasigailėjau ir nuoširdžiai atsiprašau (D. Trumpo) šeimos už tai, ką pasakiau, ir už skausmą kurį galėjo sukelti mano žodžiai“, – teigė jis.

Kitoje tviterio žinutėje P. Fonda sienų politikai nepritariantiems žmonėms pasiūlė išsiaiškinti federalinių agentų adresus ir „protestuojant apsupti jų namus“.

„Turėtume išsiaiškinti, į kurias mokyklas eina jų vaikai, ir protesto vardan apsupti tas mokyklas“, – pridūrė jis.

Pirmosios ponios atstovė Stephanie Grisham (Stefani Grišam) elektroniniame laiške komentarą apie Barroną pavadino „nesveiku ir neatsakingu“. Pasak atstovės, buvo informuota Slaptoji tarnyba.

Slaptosios tarnybos atstovas elektroniniame laiške nurodė, kad agentūra žino apie P. Fondos tviterio žinutes, bet „kaip įprasta“ plačiau nekomentuos.

Tuo tarpu prezidento sūnus Donaldas Trumpas jaunesnysis tviteryje taip kreipėsi į P. Fondą: „Jūs esat aiškiai nesveikas individas.“ Vyriausiasis prezidento sūnus dar pridūrė, kad aktorius elgėsi „kaip chuliganas ir bailys“.

D. Trumpas jaunesnysis paragino kino kompaniją „Sony Pictures Classics“ neišleisti filmo „Boundaries“, kuriame P. Fonda atlieka nedidelį vaidmenį. Kompanija aktoriaus tviterio žinutes pavadino „bjauriomis“, bet sakė, kad filmas bus išleistas kaip planuota.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS