Astrologė: ši jaunatis – didelių galimybių, meilės ir grožio laikas | Diena.lt

ASTROLOGĖ: ŠI JAUNATIS – DIDELIŲ GALIMYBIŲ, MEILĖS IR GROŽIO LAIKAS

Balandžio 26 dieną įvyks Mėnulio jaunatis Jaučio ženkle. Garsi dvasinio ugdymo seminarų autorė, astromineralogė Nijolė Gabija Wolmer teigia, kad 23 dienas mus veiks labai galinga ir rami meilei, grožiui bei gėriui palanki energija.

Trečiadienį 15:16 val. Lietuvos laiku Saulė bei Mėnulis bus septintame Jaučio laipsnyje.

Tame pačiame ženkle bus ir Selena arba Baltasis Mėnulis, kartais astrologų vadinamas „angelu sargu“.

"Po jaunaties 23 dienas, kol Saulė keliaus Jaučio ženklu, šiame Mėnulio cikle bus juntama didelė palaiminimo, apsaugos jėga darbams, kurie išmintingais, dorais būdais puoselės žemę, grožį, gyvybę, moteriškumą, motinystę gerovę, ekologiją, – teigė N.G.Wolmer. – Anksčiau buvo labai daug chaoso. Dabar ateina labai aktyvus, ramus metas, mus užpildys galinga ir rami energija."

Ši jaunatis išskleis didžiules naujas galimybes visiems, kurie susiję su moteriškomis, žemės bei gamtos energijomis. Ir ne tik srityse, susijusiose su dizainu, menais, mada ar grožio puoselėjimu, bet ir labai konkrečiose, praktiškose srityse, susijusiose su materija, finansais, žemės ūkiu, stambiosios pramonės, gamybos, statybos, žaliavų apdorojimo procesais.

"Tai puikus metas ir moterims įgyti pasitikėjimo savimi, kreiptis į savo kosminį, moterišką pradą. Tai galingos moteriškos energijos išsiskleidimo metas. Ši energija mus saugos, – kalbėjo astrologė. – Puikus laikas pradėti vaikus, puoselėti šeimą ir kurti harmoningus santykius. Tai laikas – meilei. Todėl šiuo metu daugiau dėmesio skirkime vaikams, mylimiesiems, tėvams, seneliams – tai jiems įstrigs ypač ilgam į pasąmonę."

Nuo trečiadienio palankus laikas grožio palaikymui, kūno puoselėjimui, formų tobulinimui.

Nuo balandžio 26-osios maždaug iki gegužės 20-osios pajausime didelį impulsą bei palaiminimą ekologijos srityje, sodininkystėje puoselėjant augalus, gyvūnus ar net visą pasaulį.

"Šis Mėnulio ciklas – vienas galingiausių, sėkmingiausių metuose tiek tęsti bei plėtoti darbus, tiek juos pradėti, – pabrėžė N.G.Wolmer. – Žinoma, pradedant rimtą veiklą šiuo sėkmingu ciklu, reiktų pasirinkti dar ir sėkmingą dieną."

Anot astrologės, pradėti veiklą šiuo Mėnulio ciklu itin sėkmingos gegužės 2, 3, 9, 10, 17 ir 18 diena.

"Šiuo laikotarpiu svarbu atsiverti šiai galingai gamtos energijai, pabūti gamtoje, puoselėti ją, – patarė N.G.Wolmer. – Laikas palankus ir inicijuoti projektus.  Palanku atidaryti parduotuvę, viešbutį ar kažką, susijusį su gyvybės ar grožio puoselėjimu."

Šiuo metu palanku pakeisti ir viešai pristatyti estetinį, patrauklų įvaizdį ne tik žmonėms, bet ir firmoms.

Šios jaunaties metu Merkurijus bus jungtyje su Uranu Avino ženkle.

Tai – originalių minčių, sprendimų, įžvalgų, staigių pokyčių aspektas.

"Tiesa, suvaldyti šias dideles energijas reikalinga valia, disciplina, blaivus protas, – pabrėžė N. G. Wolmer. – Po jaunaties reiktų skirti laiko susitelkimui, maldai, svarbiausių darbų naujo ciklo planavimui. Įkvėpkite šiems savo planams bei svajonėms šviesos, tikėjimo jėgos. Šią dieną svarbu būti su tais, kurie jums brangūs, daryti tik tai, kas iš tiesų svarbu, tikėti savimi, išmintingai pailsėti".

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Linkiu

Bukite visi mylimi ir mylintys,,,,bukite visi laimingi..

anonimas

Durnių laivas trys žodžiai parašyti tūkstantį kartų ir jau labai reikšmingas straipsnis

Kas

pasiskelbė apie save,dažniausiai praeina tylomis. Laimė mėgsta tylą, bet jūms mielieji gimusieji šiuo metu tebūna išskirtinumas!!! Linkiu iš vios š irdies, kuo daugiau laimingų žmonių, tuo visiems geriau. Būkite laimingi, jei Wolmer pataike į jūsų sėkmę!!! Aš taip pat linkiu matyti gyvenimo džiaugsmą, kurį vadiname laime!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS