Miai padeda apsipirkti jos kalytė Prada | Diena.lt

MIAI PADEDA APSIPIRKTI JOS KALYTĖ PRADA

Dainininkė Mia į parduotuvę dažnai vedasi ir savo kalytę Pradą. Taip padarė ir šiandien.

„Va taip vaikštom apsipirkinėti. Kas sakė, kad negalima šunų į parduotuve vestis?“ – po feisbuke paskelbta nuotrauka, kurioje pirkinių vežimėlyje rieda ir jos Jorkšyro terjerų veislės augintinė, parašė 30-metė moteris.

Pirmadienį Mia kartu su kalyte apsipirko per pusvalandį. „Pardavėjos smagiai reagavo, nes tai labai mielas šunelis, dar mažiukas, bet kantrus“, – dvejų metų globotinę gyrė dainininkė.

Važinėtis pirkinių vežimėliu jos kalytei labai patinka, tačiau to nepasakysi apie keliones automobiliu. Prada mašinoje labai stresuoja.

Į teatrą šuns dainininkė sakė dar nebandžiusi vestis. Pradai ten būtų nuobodu ilgai sėdėti vienoje vietoje. „Bet jei kur išeiname trumpam, būtinai stengiamės vestis ir ją“, – kalbėjo dainininkė.

GALERIJA

  • Miai padeda apsipirkti jos kalytė Prada
"Facebook" nuotr.
Gairės: Mia, kalytė, šuo
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Nudurnejimas

Namie sunims vieta kol perkami produktai, kas per nesamone tasytis suni tame vezimelyje ar net rankose??? !!! Ka jis be koju koks suzalotas?? Kodel prekybos centru apsauga ta leidzia tai juk nehigieniska tom paciom rankom ciupineti cia pat parduotuvej maisto prekes ir suniui uzpakali kasyti fuiii...

sss

Pati auginu šunį, didelį šunį, kurį labai myliu :) Bet tikrai nemėgstu, kai žmonės, auginatys ala jorkus galvoja, kad juos gali temptis visur :) P.S. Mia, pedigree pašaras yra ekonominės klasės, visiškos pjuvenos, gal apsilankyk vet vaistinėje ar specializuotose gyvūnų parduotuvėse, ir nupirk šuniui normalaus superpremium klasės ėdalo :) Su tokiu pašaru, kokį perki šuo ilgai negyvas, ar ilgai sveikas nebus.... :)

komentaras

Nors šunys man labai patinka, nesuprantu tokio dalyko, kaip šunų vežiojimas prekių vežimėlyje. Šunys juk po žeme vaikšto, nešvarumų ant letenėlių būna. Juk ir kitas žmogus vėliau į tą vežimą savo maisto prekes dės... Jei myli savo augintinį, dar nereiškia, kad galima nesiskaityti su aplinkiniais. Be to, draugiškai Miai siūlau pasidomėti pilnaverte šunų mityba. Nes tokiu maistu kaip "Pedigree" savo augintinius šeria tik jų nemylintis arba neapsiskaitę šeimininkai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS