Atskleidė daugiau detalių apie Avicii mirtį | Diena.lt

ATSKLEIDĖ DAUGIAU DETALIŲ APIE AVICII MIRTĮ

  • 0

Omano policija pateikė savo versiją dėl švedų didžėjaus Avicii mirties.

Omano policija mano, kad žinomas švedų didžėjus Avicii, kurio tikrasis vardas - Timas Berglingas, penktadienį šalies sostinėje Maskate mirė natūralia mirtimi. Tai šeštadienį pranešė Švedijos televizijos kanalas SVT, kuris susisiekė su Omano pareigūnais.

„Mes neįtariame nusikaltimo sudėties. Mes turime visą informaciją, mes žinome, kas atsitiko, bet mes nepasakosime apie tai žiniasklaidai“, - sakė Omano policijos atstovas.

Didžėjus Avicii mirė, eidamas 29-uosius metus. Jis buvo rastas negyvas Maskate penktadienį. Muzikanto mirties priežastys nenurodomos, bet yra žinoma, kad Avicii paskutiniais gyvenimo metais sirgo ūmiu pankreatitu, kurį iš dalies sukėlė nesaikingas alkoholio vartojimas. 2014 metais jam buvo pašalinta tulžies pūslė.

Avicii plačiajai publikai žinomas kompozicijomis „My Feelings for You“, „Seek Bromance“, „Blessed“ ir „Levels“. Žurnalo „Forbes“ duomenimis, 2013 metais jis buvo vienas iš dešimties geriausiai apmokamų pasaulio didžėjų, jo metinės pajamos siekė daugiau kaip 15 milijonų eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS