„Boratas“ naujame žadą atimančiame seriale aštriai pašiepia politiką | Diena.lt

„BORATAS“ NAUJAME ŽADĄ ATIMANČIAME SERIALE AŠTRIAI PAŠIEPIA POLITIKĄ

  • 0

Pamokėlės D. Trumpo gerbėjams, kaip į spąstus įvilioti nelegaliai sieną kertančius meksikiečius, seksualinį priekabiautoją atpažįstančio detektoriaus bandymai ar strategija kaip apginkluoti 3-mečius darželinukus. Kas kitas, jei ne Sacha Baron Cohen, žinomas kaip Ali G, Boratas ir Bruno, galėtų tai sugalvoti? Šią vasarą garsusis aktorius su trenksmu grižo į ekranus ir pristatė naują serialą „Who Is America?“

Naujajame seriale S. B. Cohen sau būdinga juodąja satyra atima žadą, priverčia juoktis ir net nusukti akis. Serialas net tituluojamas pavojingiausiu šou TV istorijoje.

Dėl savo pomėgio itin aštriai pašiepti politiką S. B. Coheno kūryba yra itin mėgstama žiūrovų:

„Šio aktoriaus traukimo per dantį stilius yra neįtikėtinas. Žiūrint naują serialą juokiesi, susimąstai, atsidūsti ir vėl juokiesi”; „Sukrečiantis ir fantastiškas“; „Šokiruojantis, įžūlus, tačiau pačiu laiku Amerikos istorijoje. Neįtikėtina kaip genialiai jis iškelia itin opias ir kontraversiškas temas bei suerzina tuos, kuriems jos rėžiamos tiesiai į akis“; „Coheno sugebėjimas likti neatpažintu yra neįtikėtinas. Pagarba grimo komandai“. Tai tik keletas internetą žaibiškai po serialo pasirodymo užplūdusių gerbėjų komentarų.

Vos liepos viduryje startavęs “Who is America?” iškart sulaukė milžiniškos sėkmės – vien premjeros dieną jo žiūrėti prie ekranų prilipo daugiau nei milijonas žiūrovų, taip sumušdami visus rekordus.

Bene labiausiai šio serialo laukti turėjo jame kalbinti politikai ir garsenybės. Keletą personažų įkūnijantis Sacha Baron Cohen visiškai rimtu veidu ir stipria juodo humoro doze šnekina žinomus žmones aktualiomis temomis, kuriomis gyvena JAV – nuo ginklų, emigracijos politikos iki pornografijos, homoseksualų, rasizmo tematikos ir pan.

Dažniausiai pokalbiai serialo pašnekovams – itin nepatogūs. Vienas Alabamos valstijos teisėjas ir kandidatas į JAV Senatą Roy Moore, kurį seksualiniu priekabiavimu viešai yra apkaltinę 9 moterys, net išėjo iš interviu jo nebaigęs. Politiko nervai neatlaikė, kai Sacha Baron Cohen personažas Erran Morad pristatė neva Izraelio armijos išradimą – pedofilų ir seksualinių priekabiautojų detektorių. Ties politiku vis sucypdavęs detektorius buvo paskutinis lašas jo kantrybės taurėje filmavimo metu ir jis tiesiog paliko studiją.

Kitus pašnekovus neatpažįstamai užsimaskavęs aktorius taip pat kažkaip sugebėjo įtikinti sušukti rasistines frazes ar rimtai pasisakyti, kad jie palaiko idėją apginkluoti 3-mečius darželinukus, nes geriausias ginklas prieš blogus dėdes yra geri berniukai. Mažųjų mokymui kaip naudoti ginklus buvo sukurta net speciali šmaikšti reklaminė kampanija. Ne vienas politikas bei garsenybė po serialo filmavimų savo socialinių tinklų paskyrose skundėsi pabuvoję itin nepatogiuose interviu, po kurių jautėsi labai sunerimę ir nepatenkinti serialo stiliumi.

GALERIJA

  • „Boratas“ naujame žadą atimančiame seriale aštriai pašiepia politiką
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS