„Colours of Bubbles“ pristato net tris koncertinius vaizdo klipus | Diena.lt

„COLOURS OF BUBBLES“ PRISTATO NET TRIS KONCERTINIUS VAIZDO KLIPUS

  • 0

Likus vos daugiau nei mėnesiui iki vieno svarbiausių koncertų „Colours of Bubbles“ karjeroje, grupė dalinasi net trimis koncertiniais vaizdo klipais, praėjusį rudenį užfiksuotais Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje, „Untold Story“ koncerto metu.

Kartu su Šv. Kristoforo kameriniu orkestru sukurto projekto vaizdo grojaraštį „Colours of Bubbles“ šiandien papildė manifesto laisvei „Flags“, gimtiesiems Šiauliams skirtos dainos „Flags“ bei su dar didesne jėga orkestro pagalba suskambusios „Wall of Death“ vaizdo klipais.

„Ruošiantis vienam svarbiausių mūsų koncertų Trakų pilyje, labai gera prisiminti, kaip skambėjo ir atrodė išsipildžiusi mūsų svajonė – pristatyti savo kūrybą su orkestru“, – teigia grupės nariai ir tikisi, jog šiuos klipus su tokiu pat malonumu peržiūrės ir anšlaginiuose „Untold Story“ koncertuose dalyvavę ir bilietų į juos nespėję įsigyti „Colours of Bubbles“ muzikos gerbėjai.

Kartu su Šv. Kristoforo orkestru suskambusią kūrybą grupė metų pradžioje įamžino ir albume „Untold Story“, išleistame dviguba vinilo plokštele, kompaktiniu disku ir skaitmeniniu pavidalu.

„Nekantriai ir su jauduliu laukiame šio koncerto. Ypatingą skambesį mūsų kūrybai jame suteiks ne tik puikūs mūsų bendražygiai Šv. Kristoforo kamerinis orkestras, bet ir Trakų pilis. Tai – magiška vieta, kurioje pulsuoja mūsų šalies istorija“, – teigia grupės lyderis Julijus Aleksovas.

Kaip rašoma organizatorių pranešime, išskirtinėje erdvėje bei didžiausiame koncerte grupės karjeroje „Colours of Bubbles“ kviečia susitikti rugpjūčio 9 dieną.

GALERIJA

  •  „Colours of Bubbles“ pristato net tris koncertinius vaizdo klipus
M. Penkutės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS