D. Ibelhauptaitė: mes su Dexteriu turime susitarimą dėl neištikimybės | Diena.lt

D. IBELHAUPTAITĖ: MES SU DEXTERIU TURIME SUSITARIMĄ DĖL NEIŠTIKIMYBĖS

  • 5

Pirmosios laidos „Kitu kampu” viešnia režisierė Dalia Ibelhauptaitė bus kaip niekad atvira apie savo asmeninį gyvenimą, ką tik atšvęstą vestuvių dvidešimtmetį ir neištikimybę. „Mes su Dexteriu turime tam tikrą susitarimą dėl neištikimybės”, – pokalbio metu prisipažino ji.

Režisierė pokalbio metu nevengė atsakyti į intriguojančius laidos vedėjos Indrės Stonkuvienės klausimus. D. Ibelhauptaitė prisipažino, kad neištikimybės tema jų šeimoje nėra tabu. „Dexteris dirba su gražiausiomis pasaulio moterimis. Jis yra sugalvojęs posakį, kad jam nereikia  „McDonald’s” maisto, jei namie turi steiką. Bet aš niekada nesistengsiu grožiu konkuruoti su gražiausiomis pasaulio aktorėmis ar modeliais. Jeigu būčiau norėjusi, nebūčiau pasirinkusi režisierės profesijos”, – kalbėjo ji.

Tiesa, režisierė prisipažino, kad apie jausmus kitiems žmonėms jie su vyru yra pasikalbėję: „Mes su Dexteriu turime susitarimą – jeigu jis arba aš pamiltume kitą žmogų, tai pirmiausia apie tai pasakytume vienas kitam. Labai svarbu garbingai išsiskirti, kai esi viešas žmogus”.

Garsiai režisierei šie metai buvo įsimintini. Būtent šiemet ji atšventė savo 50-metį, paminėjo 10-ties metų sukaktį „Vilnius City Opera” ir atšoko savo santuokos 20-metį. Dėl pastarojo įvykio mirgėte mirgėjo spauda – pora vestuvių 20-metį audringai su 85-iais artimiausiais draugais atšventė Italijoje.

Menininkė sako, kad ilgą laiką stengėsi gyventi trumpais etapais. „Kai tuokėmės prieš 20 metų, mes iš savo priesaikos eliminavome visus žodžius, kurie sako, kad per amžius turime būti kartu. Aš skirčiau buvimo kartu laiką nedideliais etapais. Šią vasarą 20-ojo vestuvių jubiliejaus proga duodama santuokos atnaujinimo priesaką pagalvojau, kad noriu nugyventi su Dexteriu visą gyvenimą”, – laidos vedėjai sakė D. Ibelhauptaitė.

Visą pokalbį su D. Ibelhauptaite išvysti galėsite antradienį 20.30 val. laidoje „Kitu kampu” per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Vika

Cia neaisku,kas i ka isiziurejo. Pries 20 metu ir Dalia kitaip atrode - paziurekite i ju vestuviu nuotraukas. Be to,si moteris istrauke Dexteri is alkoholio ir narkotiku liuno,taip pat godzios moteneles ranku,kuriai buvo svarbu tik Dexterio pinigai. Sitie du zmones surado ir papilde vienas kita, nepavydekite jiems. Man si seima patinka ir as linkiu jiems sekmes!

nešiurpinkit

tautiečių ...............

Toks toki surado.

Atsakymas komikui vetytas ir metytas rezisierius kuri ji istrauke is narkotiku liuno ir paziurejo i sita MOTERELE. Ju pazinties pradzia ne kokia buvo jis ir ne grazuolis. Cia panasi pora kaip Lietuvoje Dzordana Butkute ir Elegijaus Strasevičius tik tiek kad kulturingiau sneka Dalia ir Dexteris. Tik klausimas kuo uzsiima dabar tas jos Dexteris ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS