D. Meškauskas laukia netrukus gimsiančio kūdikio: jei reikės, dirbsiu ir taksistu | Diena.lt

D. MEŠKAUSKAS LAUKIA NETRUKUS GIMSIANČIO KŪDIKIO: JEI REIKĖS, DIRBSIU IR TAKSISTU

  • 7

Itin ryški pramogų pasaulio pora Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas laukia jau šį mėnesį gimsiančio vaikelio.

Pora gyvena ne tik kūdikio laukimu, tačiau ir įrenginėja naują Deivido šokių studiją, kurioje užsiėmimus moterims ves ir Ineta.

Deividas ir Ineta susipažino televizijos šokių projekte. Deivido ir Inetos draugystės pradžioje buvo išties daug skeptikų, maniusių, kad du ryškūs scenos žmonės ilgai kartu negyvens. Tačiau šiandien jie – jau aštuoneri metai kartu.

Ineta patikina, kad visiškai pasitiki savo mylimuoju, nes jis itin šeimyniškas – pedantiškai prižiūri tvarką namuose, kartais su vakariene laukia mylimosios, o gimus vaikeliui turės ir šeimą išlaikyti.

"Tikrai noriu palepinti Inetą, bet ji mažai prašo. Tiesiog norisi kuo daugiau padėti, nes matau, kad jai jau sunku. Bet ji užsispyrusi. Stengiuosi vakarienę paruošti, kavos atnešti ryte ar atvėsinti kambarius", – šį trečiadienio vakarą 20 val. LNK gyvenimo būdo laidoje "Nuo… Iki..." atviraus Deividas.

Deividas sako, kad dėl šeimos žada ne tik daugiau šokti, bet jei reikės, dirbs ir taksistu. Ar net statybose. Kaip tik įrenginėdamas naują savo šokių studiją Deividas įgavo nemažai patirties.

Ineta patikina, kad jų šeima – tokia pati kaip ir visos. "Ne, iš tikrųjų būtų kažkokia nesąmonė sakyti, kad viskas žibutėmis klota. Visose šeimose visko būna. Ir mes praėjome visokiausių dalykų: milijoną kartų skyrėmės, milijoną kartų taikėmės", – sako Ineta.  Tačiau Deividas tuoj pat ją pataiso: "Ne milijoną, o tik kelis kartus."

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

DEDE

Kodel visokios-ytes,pagimdziusios dar viena benkarta, taip nori ilisti i pirmuosius puslapius.Nera kuo girtis.Deivydui taip ir liko lovos drauge.

TO >>AS

Kaip tu nesupranti,cia labai patogu jai kai valgo gali lekste pasideti vietoj stalo,jojo ,ale tai atsilikus tu nieko nesupranti jukxxi amzius viskas apgalvota.

as

mačiau-niekaip nesuprantu, tuoj gimdys , o apsirengimas kaip 16ikinės? pilvas išsprogęs , per visur krūtinė verčiasi - nejaugi toks pasikeitusio kūno demonstravimas aptemtu ir atviru drabužiu yra norma gatvėje, televizijoje? nemačiau nei vienos jaunos nėsčios moters, kad būtų su kiek laisvesniais drabužiais..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS