D. Vaitiekūno sceninis alter ego V. Špokaitis pristato pirmąjį vaizdo klipą | Diena.lt

D. VAITIEKŪNO SCENINIS ALTER EGO V. ŠPOKAITIS PRISTATO PIRMĄJĮ VAIZDO KLIPĄ

  • 0

Praėjusią savaitę žinomam aktoriui ir muzikantui Dominykui Vaitiekūnui teko raminti savo gerbėjus dėl tariamos informacijos vagystės.

Kaip savo feisbuko paskyroje paaiškino pats pokšto autorius – niekas jo tapatybės nepavogė ir socialiniuose tinkluose atsiradęs antrininkas yra viso labo jo paties naujas amplua – sceninis alter ego Vitalijus Špokaitis. Dvasiniu influenceriu pristatomas šokių muzikos atlikėjas Vitalijus jau suintrigavo savo pirmuoju singlu „Aš”, o šiandien viešojoje erdvėje pasirodė ir šiam kūriniui sukurtas specialus vaizdo klipas.

„Mes jau užtektinai prisimeditavom ir prisimeldėm dėl kitų. Dabar mums reik išmokt pašokt dėl savęs,”– teigė Vitalijus, kalbėdamas apie šiandien pasirodžiusį vaizdo klipą.

Jame pop scenos naujokas demonstruoja šokių žingsnelius ir žada jau lapkritį pakviesti visus susidomėjusius pašokti kartu jo koncertuose, kuriuos pats atlikėjas įvardija neįprastu koncertams terminu: „Tai bus tarsi grupinės vienatvės seansas šokių muzikos ritmu. Nežinau kaip jums, bet man vienam su savo tomis problemomis labai sunku. Man būna taip liūdna, kad aš atsisiunčiu daug pasimatymų programėlių (dating apps’ų), sėdžiu vienas ir pasidaro linksmiau. Meluoju, pasidaro dar liūdniau. Tai, kad aš noriu poruotis, o neturiu su kuo – viena iš mano gyvenimo problemų,”– teigia Vitalijus ir žada savo koncertuose uždainuoti apie tokias savo patirtis, kaip lindėjimas pasimatymų programėlėse.

Iš viso suskaičiavęs dvylika savo gyvenimo problemų V. Špokaitis kiekvienai iš jų sukūrė po specialią dainą ir susisteminęs visas savo turimas emocinės pagalbos praktikas, tokias kaip neurolingvistinis programavimas, meditacija, nusišypsojimas savo dienai ir kitas, viską sujungė ir sukūrė specialią programą, padėsiančią žmogui išgyventi savo gyvenimo problemas šokių aikštelėje. Dvasinis influenceris ragina žmones atidėti populiariosios psichologijos vadovėlius į šoną ir skelbia jiems alternatyvą – dviejų dalių muzikinę savipagalbos programą „Geras žmogus”, paremtą šokių muzikos ritmais ir nemelavimo sau tekstais. 

„Būk geras ir eik tu sau. Ne kitiems, o sau” – taip skamba vienas iš muzikinės saviugdos programos principų. V. Špokaitis savo kūrinius žada atlikti kartu su specialiai šiam projektui surinktais gyvenimo mačiusiais muzikantais. Panašu, kad tiek muzikos, tiek choreografijos dvasinio influencerio veikloje bus su kaupu – „Aš” vaizdo klipe nepaliaujamai judantis Vitalijus tikina besijaučiąs pakankamai pašokdintas gyvenimo, todėl nuo šiol siekia šokti pats ir kviesti pajudėti kitus.

 

 

Pasirodęs singlas – tik užuomina į tai, kas netrukus laukia klausytojų: V. Špokaitis kitų metų pradžioje muzikinį dvylikos problemų sąrašą ketina pristatyti albumo formatu, o jau lapkritį dainos nuskambės atviruose, ironiškuose ir vietoje nusėdėti neleidžiančiuose grupinės savipagalbos seansuose, kurie vyks lapkričio 8 d. „Tamsta“ klube Vilniuje ir lapkričio 23 d. „Sandėlyje“ Kaune.

GALERIJA

  • D. Vaitiekūno sceninis alter ego V. Špokaitis pristato pirmąjį vaizdo klipą
  • D. Vaitiekūno sceninis alter ego V. Špokaitis pristato pirmąjį vaizdo klipą
  • D. Vaitiekūno sceninis alter ego V. Špokaitis pristato pirmąjį vaizdo klipą
  • D. Vaitiekūno sceninis alter ego V. Špokaitis pristato pirmąjį vaizdo klipą
  • D. Vaitiekūno sceninis alter ego V. Špokaitis pristato pirmąjį vaizdo klipą
K. Kublicko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS