D. Zvonkus ir Stano naują dainą skyrė A. Tapinui | Diena.lt

D. ZVONKUS IR STANO NAUJĄ DAINĄ SKYRĖ A. TAPINUI

  • 8

Neseniai apie Gretą Kildišienę dainą sukurę Deivydas Zvonkus ir Stanislavas Stavickis-Stano pasirinko naują taikinį.

Duetas naująją dainą skyrė žurnalistui Andriui Tapinui. D. Zvonkus ir Stano A. Tapiną vadina "alfa patinu" ir jį ragina kandidatuoti į prezidentus.

"Štai ir sulaukėme Stano ir Zvonkaus antrojo šūvio. Taikinys – ir vėl rašytojas, grotažymių didvyris Andrius Tapinas. Tik alfa patinas vertas prezidento posto, taigi, pradedame rinkiminę kampaniją ir keliame A. Tapino kandidatūrą. Mus įkvėpė jo principingas nesitaikstymas su sovietinės nomenklatūros korupciniu paveldu. Tai neeilinis visuomenininkas, galintis iš savo "Facebook" paskyros "užtrolinti" Rusijos užsienio reikalų ministeriją. Apie tokius žmones gera dainuoti", – rašo D. Zvonkus ir Stano.

"Dabar jau galiu ramiai numirti, nes jau viską mačiau. Deivydas Zvonkus ir Stanislavas Stavickis – bravo, aišku, brangiai kainavo man ši daina, bet verta", – savo feisbuko paskyroje rašė A. Tapinas.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

ČIA REKLAMA

Geras reklaminis klipas,kaskada uspaskikas taip pas šerena reklamavosi tik ten skambejo NEKOKS VAIZDELIS su uspaskik abrozdeliu

Tam nukvakusiam NA NA

Tau gyvenimėlis turbūt labai nenusekęs.Ant visko pikta,matyt,šviesesnė dienelė net nenusimato.Visur tik pyktis ir pagieža.Gaila tokio,bet padėti nelabai,matyt,įmanoma.

Reikia ir tokių

Faina.Nemanau,kad kad Tapinas įsižeistų dėl tos linksmos dainuškos.O mums linksma paklausyti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS