Dainos premjera: L. Somovas ir J. Jarutis skatina prieš meilę drąsiai stovėti nuogam | Diena.lt

DAINOS PREMJERA: L. SOMOVAS IR J. JARUTIS SKATINA PRIEŠ MEILĘ DRĄSIAI STOVĖTI NUOGAM

  • 0

Vienas geriausių šalies muzikos prodiuserių Leonas Somovas kartu su grupės „Freaks on Floor” lyderiu Justinu Jaručiu pristato naują kūrinį „Before You”.

Prodiuseris su J. Jaručiu kartu  dirba jau ne pirmą kartą. L. Somovas prodiusavo ir įrašė grupės “Freaks on Floor” albumą „Life”, kuris 2015 metais metų muzikos apdovanojimuose M.A.M.A buvo nominuotas metų albumo kategorijoje, rašoma pranešime spaudai.

„Šią žiemą sukūriau dainos demo versiją ir vis mąsčiau, kieno balsas derėtų geriausiai. Tuomet parašiau Justinui. Nors Justinas su šeima tuo metu atostogavo Fuerte Venturoje, tą pačią dieną jis man atsiuntė telefonu įrašytą melodinę liniją ir taip užsimezgė pirminis „Before You” branduolys”, – atviravo L. Somovas.

„Esu labai patenkintas mūsų bendru darbu. Su Leonu dirbti yra labai smagu, nes jis yra emocingas kūrėjas, todėl kuriant dainą nėra jokių principų ar ribų, dėl to turime tokį rezultatą”, – sakė J. Jarutis.

– Ką šiuo kūriniu norite perteikti  klausytojui?

J. Jarutis: Norėjau parašyti dainą apie santykių netikrumą ir kaip trūksta kalbėjimosi, tarsi buvimo vienas prieš kitą kuo daugiau nuogam – tiesiog toks, koks esi.

L. Somovas: Pagrindinė mintis buvo atkreipti dėmesį į ne visada plika akimi matomus dalykus. Tai galima suprasti tiek tiesiogiai, tiek kaip metaforą. Mano supratimu, kūrinys „Before You” pabrėžia nuogo atvirumo ir atsidavimo jausmą iš vyriškosios  pusės. O pulsuojantis šokio ritmas suteikia pozityvumo

– Kodėl nusprendėte kurti ir vaizdo klipą? Kas prie jo prisidėjo?

L. Somovas: Vaizdo klipą nusprendėme kurti visai spontaniškai. Pradžioje ketinome apsiriboti dainos logotipu, kurį sukūrė mano draugas, su kuriuo jau daug metų dirbame – puikus grafikas Pijus Burakas. Tačiau kūrybinėje eigoje vis tarpusavyje dalindavomės vaizdiniais ir idėjomis, kaip ši daina galėtų atrodyti video pavidalu. Justinas pasiūlė idėją, man ji patiko. Taigi, ilgai nelaukę susisiekėme su „Scuared” kūrybine komanda ir pradėjome derinti detales. Nors video medžiagą nufilmavome per dieną, montavimas ir visi kiti darbai mums užtruko gerokai ilgiau.

– Leonai, ar „Before You“ bus įtrauktas į jūsų solinį albumą? Ir kada mes jo galime tikėtis?

L. Somovas: Šis kūrinys yra jau antrasis viešai paskelbtas darbas, kurį ketinu įtraukti į savo naują albumą. Šiuo metu  esu paruošęs beveik visą medžiagą ir viziją, kaip albumas turėtų atrodyti ir išsiskirti nuo ankstesnių mano darbų. Tačiau tobulinimo procesas yra ilgiausias ir gali trukti amžinybę, todėl išsikėliau sau tikslą jį išleisti iki šių metų pabaigos.

GALERIJA

  • Dainos premjera: L. Somovas ir J. Jarutis skatina prieš meilę drąsiai stovėti nuogam
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS