E. Bžeskas sureagavo į „Šeškių“ replikas apie kontrolę ir „tampymą už virvučių“: imsis veiksmų | Diena.lt

E. BŽESKAS SUREAGAVO Į „ŠEŠKIŲ“ REPLIKAS APIE KONTROLĘ IR „TAMPYMĄ UŽ VIRVUČIŲ“: IMSIS VEIKSMŲ

  • 7

Trečiadienį, gegužės 22 d., pramogų pasaulį pasiekė netikėta žinia. Dvidešimties metų sukaktį šiemet grandioziniu koncertu pažymėjusią grupę „69 danguje“ palieka Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, o likusios grupės narės tęs veiklą kaip grupė „Šeškės“. Išplatintame pranešime grupės narės užsimena apie nesutarimus su grupės įkūrėju ir prodiuseriu Egmontu Bžesku.

„Esame priverstos keisti pavadinimą į „Šeškės“, nes senasis mums, deja, nepriklauso. Prekės ženklą „69 danguje“ buvęs prodiuseris E. Bžeskas yra įregistravęs kaip savo nuosavybę. Mūsų ir E. Bžesko keliai išsiskyrė maždaug prieš dešimtmetį. Nuo tada pačios palaikėme grupės gyvybę: organizuodavome pasirodymus, rūpinomės įvaizdžiu, visapusiškai investavome nuosavas lėšas į grupės veiklą.

Sunkus, ilgametis ir atkaklus darbas vedė grupę į didžiulį koncertą arenoje. Tačiau tiesa, kurią sužinojome prieš kelis mėnesius, kai jau buvo parduota pusė „Žalgirio“ arenos bilietų, yra ta, kad pavadinimo „69 danguje“ be E. Bžesko leidimo nebegalime naudoti.

Nemeluosime, ne už ačiū paskutinis koncertas su senu pavadinimu įvyko... O visai neseniai kito mūsų koncerto organizatoriai gavo E. Bžesko advokatų raštą, iš kurio tapo aišku, kad nebegalime naudoti senojo pavadinimo“, – pranešime sakė Karina Krysko, Ingrida Martinkėnaitė ir Goda Sabutytė-Alijeva.

Dainininkės užsiminė, kad praeityje susidūrė su kontrole.

„Suprantame, kad tokiu sprendimu galime sukelti suinteresuotų asmenų nepasitenkinimą ir, galbūt, net mūsų atvirą puolimą arba bandymus paveikti mūsų grupės veiklą užkulisiuose. Tačiau mes nebebijome! Mes – nebe naivios mergaitės, nebenorime būti tampomos už virvučių“, – sakė „Šeškės“.

Į replikas sureagavo ir E. Bžeskas. Remiantis portalo „Žmonės.lt“ duomenimis, tokią informaciją jis vadina „ne iki galo teisinga“.

„Šiuo metu su komanda, kuri liko mano pusėje, ruošiame oficialų atsakymą, kurį pateikti planuojame jau kitą savaitę. Dabar gilinamės į situaciją ir teisinius dalykus“, – sakė prodiuseris.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Na

Šaunuolės merginos, laikykitės, koncertuokit ir susiraskit gerą advokatą, manau reikės...

Ei

Rašeivos, komentuojantys žemiau plintuso, džiaugiatės savo padugnių žodynu? Pasižiūrėkit į savo atgrasias fizionomijas veidrodyje.

Siaip

Tai dabar jas prodiusuos,pirdolins ir treniruos seskus?nu duoda virgis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS