„Eurovizija“: I. Zasimauskaitė pasidalijo linksma istorija iš vaikystės | Diena.lt

„EUROVIZIJA“: I. ZASIMAUSKAITĖ PASIDALIJO LINKSMA ISTORIJA IŠ VAIKYSTĖS

  • 2

Artėjant didžiausiam Europos muzikiniam konkursui, oficialus „Eurovizijos“ portalas Eurovision.tv apklausė kelis šiųmetinius dalyvius apie jų visų laikų konkurso favoritus. Šį klausimą išgirdusi I. Zasimauskaitė ne tik atskleidė savo mėgstamiausią atstovę, bet ir papasakojo linksmą istoriją iš vaikystės stebint konkursą.

„Prisimenu, kad „Eurovizijos“ konkursą visuomet žiūrėdavau su savo mama ir tėčiu. Vieną kartą pasakiau mamai, kad jei dalyvausiu didžiojoje „Eurovizijoje“ ir laimėsiu, tai įvyks Portugalijoje. Žiūrėdavau labai daug argentinietiškų televizijos šou, ir maniau, kad Portugalija ir Argentina yra ta pati šalis. Labai norėjau aplankyti Argentiną, matyt, todėl susimaišiusi mamai pasakiau, kad važiuosiu į Portugaliją. Ir štai, aš čia“, – Eurovision.tv žurnalistams šypsodamasi pasakojo I. Zasimauskaitė.

Paprašyta ji atskleidė ir savo visų laikų konkurso favoritą. Tai – Vokietijos atstovė Lena Meyer-Landrut, su daina „Satellite“ nugalėjusi 2010-ųjų konkurse.

Savo euroviziniais prisiminimais taip pat pasidalijo Makedonijos, Čekijos, Latvijos, Nyderlandų, Juodkalnijos ir Šveicarijos atstovai.

Močiutė įdės tai, kas prisimins mylinčią šeimą

Paskutinės I. Zasimauskaitės dienos, prieš išvykstant į „Eurovizijos“ dainų konkursą, Lietuvoje be galo įtemptos, o jos artimiesiems – kupinos jaudulio. Labiausiai, ko gero, dėl Ievos pasirodymo išgyvena močiutė Laimutė Zasimauskienė.

„Daina, kurią atlieka anūkė, labai graži, man patinka ir muzika, ir žodžiai. Labai norėčiau, kad žinia, kurią Ieva nori perduoti žmonėms, pasklistų po visą pasaulį, juk ši daina svarbi kiekvienam – jaunam, senam, visų rasių ir tautybių žmonėms, nes meilė svarbi absoliučiai visiems“, – įsitikinusi 78-erių moteris.

LRT TELEVIZIJOS pokalbių laidoje „Svarbios detalės“ Ieva Zasimauskaitė pasakojo, kad būtent iš močiutės, ko gero, paveldėjo meilę muzikai ir balsą, nes ponia Laimutė ir pati mėgsta padainuoti, ir atlikėjų pasiklausyti. Labiausiai jai patinka Donatas Montvydas, kuris jau du kartus atstovavo Lietuvai didžiojoje „Eurovizijoje“.

„Močiutė man pataria nekreipti dėmesio į piktas kritikų replikas ir komentarus. Juk žiūrovai sugebėjo sukritikuoti net Donatą Montvydą, o tai jai visiškai nesuprantama“, – juokėsi Ieva.

Suprasdama, kiek daug anūkė prieš konkursą turi rūpesčių, ponia Laimutė nesistebi, kad dažnai su Ieva pasimatyti negali. Tačiau tikisi prieš kelionę ją dar apkabinti ir į lagaminą įdėti stiklainėlį tai, kas sunkiausiomis akimirkomis primintų namus bei mylinčią šeimą.

Ką ponia Laimutė įdėjo anūkei į kelionę ir dar daugiau smagių pasakojimų apie „Eurovizijos“ dainų konkursą – jau šį vakarą 21.30 val. LRT TELEVIZIJOS pokalbių laidoje „Svarbios detalės“. Vedėja Živilė Kropaitė.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Šančius

Kai rinks žiūrovai o ne komisijos,tada kažkas bus.Po pirmo turo namo.

Rolas

Atmuse sparnelius i sausa eglele.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS