„Eurovizijos“ finalininkė I. Zasimauskaitė – apie batų ieškojimą ir prašymą žiūrovams | Diena.lt

„EUROVIZIJOS“ FINALININKĖ I. ZASIMAUSKAITĖ – APIE BATŲ IEŠKOJIMĄ IR PRAŠYMĄ ŽIŪROVAMS

Šiuo metu labai intensyviai „Eurovizijos” atrankos finalui besiruošiančiai Ievai Zasimauskaitei talkina ne tik profesionalai – vokalo mokytojas ir pasirodymo režisierė, bet ir šeimos nariai.

Atlikėjai nusprendus, jog finalo metu dainą „When We`re Old“ ji norėtų atlikti nebe basa, kaip anksčiau, į batelių paieškas leistis teko I. Zasimauskaitės tėčiui. Iki finalo likus vos dienai, LRT.lt portalui finalininkė papasakojo, kaip kokios mintys sukasi jos galvoje ir perdavė prašymą televizijos žiūrovams.

„Šiuo metu vyksta labai intensyvus pasiruošimas – repetuojame tiek su vokalo mokytoju, tiek su pasirodymo režisiere. Bet didžiausias dėmesys nukreiptas į vidinį, psichologinį pasiruošimą ir susikaupimą. Pusfinalio metu iš komisijos išgirdome ir patarimų, būtinai į juos atsižvelgsime finalo metu“, – tvirtina pašnekovė.

Praėjusį šeštadienį, stovėdama prieš komisiją, I. Zasimauskaitė išgirdo ne tik daugybę liaupsių, bet ir pastabų. Keliems komisijos nariai pastebėjo, kad pasirodymo pradžia yra pernelyg rami, ir ėmė svarstyti, jog televizijos žiūrovai gali kuriam laikui net prarasti susidomėjimą. Tiesa, tokioms pastaboms prieštarauja atlikėjos gerbėjai, rašantys jai laiškus ir prašantys nieko nekeisti.

„Natūralu, kad yra labai daug žmonių su skirtingomis nuomonėmis. Labai daug žmonių man rašo laiškus, kad nieko pasirodyme nekeisčiau, būčiau tokia, kokia buvau pusfinalyje. Tikiu savo klausytojais. Vis tik minimalų pakeitimą padarėme, per finalą matysime, ar tai pasiteisins“, – kalba I. Zasimauskaitė.


Ne kartą LRT TELEVIZIJOS didžiojoje studijoje atrankos metu I. Zasimauskaitė savo dainą „When We`re Old“ atliko scenoje stovėdama basa, tačiau paskutinę savaitę persigalvojo ir į batelių paiešką išleido savo tėtį.

„Mano tėtis rado man batus, tai buvo labai miela. Jis labai daug valandų praleido parduotuvėse, atvažiavo į mano namus su septyniomis dėžėmis batų, išrinkęs pačius geriausius. Sekmadienį pasirodysiu arba su savo mamos batais, arba su tais, kuriuos išrinko tėtis. Turiu du variantus, dar nežinau, kurie bus“, – juokiasi atlikėja.

Penktą kartą laimę atrankose bandanti dainininkė tikina, kad šie metai yra išskirtiniai tuo, jog nėra aiškaus favorito. „Šiemet atranka labai nenuspėjama, neaišku, koks bus finalas. Kiekvienais metais, kai dalyvauju, būna numanomas laimėtojas, o šiemet yra keli favoritai, gal net visi šeši atrodo lygiaverčiai. Šie metai, mano galva, yra draugiškiausi“, – mintimis dalijasi I. Zasimauskaitė.

Atlikėja tvirtina, kad šiemet nė neketino dalyvauti atrankose į didžiausią pasaulio dainų konkursą, tačiau planus pakeitė netikėtas kompozitoriaus Vytauto Bikaus skambutis. Jis telefonu atlikėjai pranešė, kad turi tikrai gerą dainą, kuri gali laimėti konkursą. Ją išgirdusiai I. Zasimauskaitei dvejonių dėl dalyvavimo konkurse nebeliko.

Sekmadienį į Kauno „Žalgirio“ arenos sceną, kurioje spręsis šešių finalininkų likimai, lipsianti atlikėja turi prašymą „Eurovizijos“ konkurso gerbėjams: „Noriu visiems pasakyti, kad būtinai stebėtų finalą ir išsirinktų savo favoritą, už kurį sirgs, kad ir kas nutiktų. Ar jam pavyks, ar jis pralaimės, labai svarbu, kad jie sirgtų už jį bet kuriuo atveju. To labai reikia kiekvienam atlikėjui, nesvarbu, ar tai būčiau aš, ar bet kuris kitas.“

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

slepbaciai

o vargeli, virkaujanti nelaiminga pavandenijusiom akim persona, jokios charizmos, jokio jaunatviskumo, jokios energijos, nuo badavimo perkarusi, ir si moteriske vaziuos i eurovizija; girzadai, a girdi, prodiuseris vel bus tyla, ane?

Manau netik mano nuomone

Tikrai arba reikia kazka keisti, arba is viso nera ko vykti i Lisabona.Apgailetina daina ir tokia pat dainininke. Matosi kad komisijai visiskai nusispjauti Lietuvos ivaizdis.Pasiuskime basa piemenaite aveliu ganyt ir gerai. Negi jus manot kad mes visai kvaili ir nesuprantam nieko? Jeigu Lietuva tik tiek tesugeba tai geda.

NESPECAS

RUOSIAMAS DAR VIENAS "PROVALAS" EUROVIZIJOJE.MATYT,TIK TIEK ESAME VERTI,ARBA "KOMISIJA" BE JOKIOS KOMPETENCIJOS,O KAIP DRASKOSI EKRANE "SPECIALISTAI"...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS