Filme “Šnipas per klaidą” S. B. Cohenas atvirai tyčiojasi iš D. Trumpo | Diena.lt

FILME “ŠNIPAS PER KLAIDĄ” S. B. COHENAS ATVIRAI TYČIOJASI IŠ D. TRUMPO

  • 0

Nepraustaburnis reperis Ali G, žurnalistas iš Kazachstano Boratas, skandalingasis Diktatorius ir viešai seksu užsiiminėjantis gėjus Bruno į didžiuosius ekranus grįžta kaip visiškas idiotas futbolo sirgalius Nobby. Kovo 11 dieną į kino teatrus atkeliauja naujausias Sachos Barono Coheno darbas – juodoji komedija “Šnipas per klaidą”.

Filmas pasaulyje jau sulaukė daugybės teigiamų vertinimų – kritikų teigimu, S. B. Cohenas tikrai nenuvylė naujausio jo darbo laukusio didžiulio gerbėjų būrio.  Garsūs aplodismentai aidi filmo pabaigoje: čia rodoma scena, kur paskelbiama, jog respublikonų pretendentas į Amerikos prezidentus Donaldas Trumpas serga AIDS.  Žinių reportaže vaidina į milijardierių labai panašus aktorius.

Tačiau filmą kūrusi “Sony Pictures” ypatingai nesidžiaugia – kompanijos atstovai nerimauja, kaip šią sceną priims amerikiečiai: juostos premjera JAV įvyks tuo pat metu, kaip ir Lietuvoje – kitą savaitę. “The Huffington Post” rašo, jog net trys studijos atstovai patvirtino, jog buvo reikalaujama, jog S. B. Cohenas šią sceną iš komedijos ištrintų, tačiau pastarasis atsisakė tai padaryti.

Juostoje “Šnipas per klaidą” S. B. Cohenas tampa 11 vaikų ir putlutę žmoną (ją vaidina puiki komedijų žvaigždė Rebel Wilson) turinčiu vyru, kuris yra vienas aršiausių šalyje futbolo chuliganų. Jo gyvenime trūksta tik vieno – Nobby svajoja susirasti vaikystėje nuo jo atskirtą brolį Sebastijaną, bet nežino, jog šis – nuožmiausias britų žvalgybos agentas.

Tačiau galiausiai veiksmas pasisuka netikėta linkme – pagalbos iš idioto brolio prireikia pačiam Sebastijanui.

Filmo “Šnipas per klaidą”, kuris didžiuosiuose Lietuvos ekranuose startuoja jau kovo 11-ąją, anonsas:

 

GALERIJA

  • Filme “Šnipas per klaidą” S. B. Cohenas atvirai tyčiojasi iš D. Trumpo
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS