Per filmo pristatymą M. Kunis prakalbo apie skyrybas su M. Culkinu: aš susimoviau | Diena.lt

PER FILMO PRISTATYMĄ M. KUNIS PRAKALBO APIE SKYRYBAS SU M. CULKINU: AŠ SUSIMOVIAU

  • 0

Mila Kunis, Kate McKinnon ir Justinas Theroux – šias tris Holivudo žvaigždes jau rugpjūčio 10 dieną kino teatruose išvysime veiksmo komedijoje „Šnipas, kuris mane išdūrė“.

Prieš pat premjerą, duodama interviu žurnalistams, M. Kunis sulaukė klausimų ne tik apie dabartinį savo vyrą Ashtoną Kutcherį bei jo santykius su buvusia žmona Demi Moore, bet ir apie 2010 metais įvykusias jos ir komedijos „Vienas namuose“ žvaigždės Macaulay Culkino skyrybas. Tuomet aktorė dar nebuvo ryški žvaigždė, o jos bei Culkino santykiai tęsėsi net aštuonerius metus ir, kaip dabar paaiškėjo, nutrūko dėl M. Kunis kaltės. „Aš susimoviau“, – atvirai prisipažįsta ji.

„Sumoviau viską, ką padariau ir kaip tai padariau. Vėliau dar ilgą laiką turėjau bandyti susiprasti, kol vėl galėjau į save pažvelgti kaip į žmogų“, – kolegos Daxo Shepherdo laidoje sakė M. Kunis.

Deja, kas iš tiesų nutiko tarp jos ir M. Culkino, taip ir liko nutylėta. 

„Buvau labai jauna, elgiausi kaip tikra šiknė ir man nesunku tai pripažinti. Turėjo praeiti nemažai laiko, kol su tuo susigyvenau“, – sakė „Auksiniam gaubliui“ už vaidmenį „Juodoji gulbė“ nominuota aktorė.

Dabar ji teigia, jog tiek ji, tiek Macaulay, gyvena savo gyvenimus toliau ir vienas kitam atleido už padarytas klaidas. Kaip ir bendri jų draugai jau susitaikė su mintimi, jog pora Mila ir Macaulay niekada nebebus. M. Kunis yra laimingai ištekėjusi už A. Kutcherio, o M. Culkinas susitikinėja su  Brenda Song.

Sėkmingai klostosi ir M. Kunis karjera Holivude. Jau kitą savaitgalį ją pamatysime nuotaikingoje veiksmo komedijoje „Šnipas, kuris mane išdūrė“, kur drauge su K. McKinnon ji vaidins geriausias drauges, besimėgaujančias paprastais gyvenimo malonumais ir net neįsivaizduojančios, kad jau netrukus joms teks gelbėti pasaulį.

Iki absurdo komiškų situacijų prisodrintas komedinis trileris „Šnipas, kuris mane išdūrė“ Lietuvoje pradedamas rodyti rugpjūčio 10 dieną.

GALERIJA

  • Per filmo pristatymą M. Kunis prakalbo apie skyrybas su M. Culkinu: aš susimoviau
Filmo stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS