G. Songailė: kol draugavom, Dariui neleidau nieko man pirkti | Diena.lt

G. SONGAILĖ: KOL DRAUGAVOM, DARIUI NELEIDAU NIEKO MAN PIRKTI

  • 1

„Darius ne kartą man norėjo nupirkti papuošalą, primygtinai siūlė padovanoti net automobilį. Vis sakydavo: tu važinėji su savo senu automobiliuku, noriu padovanoti tau naują, nes tave myliu, noriu tavimi rūpintis. O aš kategoriškai atsisakydavau, nes didžiavausi savo senu, tačiau savarankiškai nupirktu automobiliu, kuriam užsidirbau pati“.

Tai ketvirtadienio vakarą 19.30 val. LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ pasakos garsaus krepšininko Dariaus Songailos žmona Gintarė.

Moteris taip pat atviraus, kad jautėsi nevisavertė, mat tuomet ji, kaip eilinė rinkodaros specialistė, uždirbdavo 600–700 eurų, o jos širdies draugas Darius buvo milijonierius. „Jaučiausi nejaukiai. Net viešų pasimatymų vengdavau. Nenorėjau, kad mane matytų su garsiu krepšininku ir pagalvotų – štai dar viena eilinė šviesiaplaukė...“, – pasakos G. Songailė.

Net dabar, kai yra trijų vaikų mama, moteris dirba, nes finansinė nepriklausomybė jai itin svarbi. „Mano mama visą gyvenimą dirbo ir buvo lygiavertė partnerė tėvui. Ji ne tik rūpinosi mumis, vaikais, bet ir prisidėdavo prie šeimos biudžeto. Aš tikrai neuždirbu tiek, kiek Darius, tačiau man taip pat svarbu prisidėti prie šeimos biudžeto“, – pasakos moteris.

Šio ketvirtadienio vakaro pokalbių laida „Valanda su Rūta“ skirta savaitgalį praėjusiai Motinos dienai. Joje žinomos moterys dalinsis motinystės vargais ir džiaugsmais. „Kai tau 6-eri, sakai – „Mama, aš tave myliu“. Kai 10 metų – „Kam tos mamos reikia?“. Kaip 25-eri – „Mama, tu buvai teisi!“. Kai 50 metų – „Aš nenoriu prarasti savo mamos...“. O kai 70 metų – „Atiduočiau bet ką, kad tik mama būtų šalia...“ – tokiais žodžiais laidą pradės vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

Laidoje nuskambės ir mistinė istorija. Praeityje garsus modelis, tokių kompanijų kaip „Lelija“ ir „Vilniaus kailiai“ veidas Renata Laužikaitė -Zamarienė pasakos, kad jos vaikai tapo jai stebuklu. „Pirmojo sūnaus susilaukiau po dešimties metų laukimo, kai su vyru nebesitikėjome turėti savų vaikų. Stebuklas įvyko po to, kai apsilankėme Izraelyje ir vienas kitam palinkėjome tapti tėvais, nesvarbu su kuo. Kelionės pabaigoje susapnavau mistišką sapną – man buvo ištarti žodžiai: aš esu“, – pasakos Renata. Po kelerių metų moterį aplankė dar viena džiugi žinia – ji susilaukė dvynių.

Apie svarbiausią žmogų – mamą – pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ – šį ketvirtadienio vakarą 19.30 val. per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

kad man taip

Bet kaip grazu. Kad man toki vyra. O tai visokie degradai lenda. ech.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS