Gaisras pasiglemžė L. Karaliaus tėvų namus: prašo žmonių pagalbos | Diena.lt

GAISRAS PASIGLEMŽĖ L. KARALIAUS TĖVŲ NAMUS: PRAŠO ŽMONIŲ PAGALBOS

  • 38

Sekmadienio vakarą buvęs ŽAS narys Linas Karalius socialiniame tinklalapyje pranešė liūdną žinią – gaisras pasiglemžė jo tėvų namus ir visą užgyventą turtą. Vyras prašo gerų valios žmonių pagalbos.

L. Karalius teigia organizuojantis finansinės paramos rinkimo akciją ir iš anksto dėkoja visiems geradariams.

„Mano tėvus Joną ir Ireną, gyvenančius mažame Lietuvos kaimelyje, ištiko nelaimė – gaisras per valandą pasiglemžė jų gyvenamąjį namą ir du ūkinius pastatus. Sudegė viskas. Tėvai liko be pastogės, rūbų ir dokumentų. 240 eurų pensiją per mėnesį gaunantiems pensininkams be jūsų pagalbos atstatyti sudegusius namus yra labai sunkiai pasiekiama užduotis. Atstatyti namą reikia nedelsiant, nes žiemos Lietuvoje gali būti ypatingai šaltos, kai temperatūra nukrenta iki 30 laipsnių žemiau nulio. Žinome, kad yra daug geros širdies žmonių, kurie prisidės prie namo atkūrimo. Esame visiems jums labai dėkingi už gerumą“, – nelaimingo atsitikimo detales atskleidė jis.

 

GALERIJA

  • Gaisras pasiglemžė L. Karaliaus tėvų namus: prašo žmonių pagalbos
Rašyti komentarą
Komentarai (38)

Policininkas su storu pilvu

Kiek pamenu jis nekente savo tevu nes jis buvo ivaikintas. Labai panasu, kad pats ir sudegino.

regina

eik kloune dirbti ir padek savo artimiesiems nes visas tavo gyvenimas tik trali festivali matyt tokios pagalbos tau reikia kombinatoriau

Vladas

Kažkaip nedera.Besišypsantis snukis ir sudegusi sodyba.Aš asmeniškai pagalvojau:,,Aš sudeginau,o jūs durniai aukokit".Gal mąstote kitaip?.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS