I. Jankauskaitė apie naują laidos partnerį: mums viskas bus gerai | Diena.lt

I. JANKAUSKAITĖ APIE NAUJĄ LAIDOS PARTNERĮ: MUMS VISKAS BUS GERAI

  • 0

Antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“  jau vasarį sugrįš į LNK eterį. Kaip ir pirmąjį sezoną, prie muzikinių įsikūnijimų projekto vairo stos žavioji Inga Jankauskaitė, kurios šį kartą  laukia iššūkis – naujas scenos partneris.

I.Jankauskaitė neslepia, kad antrojo muzikinio šou sezono ji laukia ne mažiau, nei žiūrovai. „Mums visiems šis projektas įsiminė tuo, jog nė vienas iš mūsų nesijautė dirbantis. Mes neįtikėtinai smagiai ir lengvai leidome laiką. Taip nedažnai būna, todėl ypač vertinu, kai įvyksta tarpusavio chemija ir sutampa bangos. Labai tikiuosi, kad ir šį sezoną ant scenos išvysime  talentingus, neeilinius ir, svarbiausia, savikritiškus, nežiūrinčius į save pernelyg rimtai, atlikėjus. Žodžiu, asmenybes, kurios gali ir moka ne tik dirbti, bet ir žaisti“, – atskleidė viena mylimiausių televizijos laidų vedėjų Lietuvoje.

Šį sezoną žiūrovų ir  I.Jankauskaitės laukia ne tik puikiai pažįstamas ir mylimas projektas, bet ir naujovės. Vedėjos partneriu scenoje taps Rolandas Mackevičius, pirmojo sezono metu užėmęs komisijos nario kėdę.

Mes jau daug sezonų esame kartu, tik ne viename kadre, o skirtinguose studijos taškuose. Tai nieko nekeičia! Rolandas yra puikus!

„Mes jau daug sezonų esame kartu, tik ne viename kadre, o skirtinguose studijos taškuose. Tai nieko nekeičia! Rolandas yra puikus! Talentingas, sąmojingas, greitas, puikus improvizatorius... Kaip ten Donatas Montvydas dainuoja? „Mums viskas bus gerai!“ – juokėsi I.Jankauskaitė.

Moteris atskleidė, kad iš naujojo vedėjų dueto galima tikėtis žaismės ir pokštų: „Labiausiai mūsų komandoje vertinu žaidimą ir lengvumą, be jokio tikslo įžeisti ar užgauti. Linkiu mums kas kartą geros žodinio teniso partijos!“

Muzikinio antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“ antrojo sezono premjera – jau vasario 11 d. per LNK televiziją.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS