I. Jankauskaitė ir L. Somovas pristato bendrą dainą: laikas patriukšmaut! | Diena.lt

I. JANKAUSKAITĖ IR L. SOMOVAS PRISTATO BENDRĄ DAINĄ: LAIKAS PATRIUKŠMAUT!

  • 1

Viena talentingiausių Lietuvos pramogų pasaulio atstovių, aktorė, laidų vedėja ir atlikėja Inga Jankauskaitė savo žavesiu yra užkariavusi daugybės žmonių širdis. Dirbdama teatro scenose, sužibėjusi kino filmuose bei televizijoje, moteris šiais metais žada aktyviai sugrįžti ir prie muzikinės veiklos.

Šiandien Inga pristato ir savo kūrybos dainą „Mano vienintelis“.

Su I. Jankauskaitės talentu susipažinti galimybę turėjo daugybė ne tik televizijos, bet ir teatro gerbėjų. Atrodo, kad garsi moteris vos spėja suktis darbų sūkuryje, tačiau ji neslepia, kad autorinė kūryba – ilgai brandintas noras, kuriam būtent dabar jaučiasi pasiruošus.

„Šita premjera man itin svarbi. Daugybę metų rašiau, slėpiau ir vis svajojau dainuoti savo tekstus, savo melodijas. Gana! Atėjo laikas traukti iš stalčių juodraščius ir pagaliau leisti jiems gyventi“, – apie naująjį kūrinį atvirauja I. Jankauskaitė.

Daugybę metų rašiau, slėpiau ir vis svajojau dainuoti savo tekstus, savo melodijas. Gana!

Moteris pasakodama apie kūrinio „Mano vienintelis“ atsiradimą neslepia, kad tai jau kurį laiką saugota daina. O ją realizuoti padėjo Ingos geras bičiulis, vienas geriausių šalies muzikos prodiuserių Leonas Somovas.

„Dainos motyvas gimė kartu su tekstu ir pusantrų metų vis buvo krapštomas, kol papuolė Leonui į rankas. Ir štai, premjera! Su Leonu niekas nesunku – jis meistras, o be to – draugas. Man atrodo, kad reikėjo šiek tiek laiko jį užkrėsti ta daina, tačiau rezultatu abu esame patenkinti“, – apie kūrinį ir draugystę bei darbą studijoje su garsiu prodiuseriu pasakoja I. Jankauskaitė.

Artimoje ateityje, dar šiais metais, žinoma moteris planuoja savo gerbėjus pradžiuginti ne tik naujomis dainomis, bet ir albumu, rašoma pranešime spaudai. Tačiau, ar atlikėja soliniame albume skambės kitaip, dar neskuba atskleisti.


„Vyksta kūrybinis paieškų procesas ir kartu su nemaža komanda ieškome skambesio. Vizija yra, tačiau pasisukti gali visaip. Kol kas dar daug adrenalino“, – kalba Inga.

Talentingoji I. Jankauskaitė savo gerbėjams žada ir aktyvią muzikinę veiklą bei prasitaria apie artimiausius planus, tarp kurių ne tik vaizdo klipas, bet ir įvairūs koncertai. „Be abejo, muzikinė veikla bus aktyvi. Laikas patriukšmaut“, – šmaikštauja Inga.

„Mano vienintelis“ – modernus, moteriškas ir pozityvus kūrinys. Tai pirmoji I. Jankauskaitės daina iš šiais metais pasirodysiančio albumo. Kūrinį gerbėjai gali rasti ne tik „YouTube“, tačiau ir tokiose muzikinėse platformose kaip „Apple Music“ ar „Spotify“.

GALERIJA

  • Inga Jankauskaitė
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Leonas ,man atradimas pats nerealiausias ,kuklus ,nuostabus .................. geras zinovas muzikoje.............. super

SUSIJUSIOS NAUJIENOS