I. Krupavičiaus iššūkis – energingas šuolis į ledinę eketę | Diena.lt

I. KRUPAVIČIAUS IŠŠŪKIS – ENERGINGAS ŠUOLIS Į LEDINĘ EKETĘ

LRT TELEVIZIJOS laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėjas Ignas Krupavičius antradienio rytą gražios dienos žiūrovams linkėjo netradiciškai – šokdamas į eketę spaudžiant 15 laipsnių šalčiui. „Jaučiuosi kaip apsvaigęs, bet tikrai ne nuo alkoholio, o nuo šio vandens. Nuostabus rytas, net sunku kalbėti“, – išlipęs iš eketės nekasdienius įspūdžius apibendrino žurnalistas.

Prieš I. Krupavičiaus šuolį į eketę sporto treneris Alanas Dzeranovas pasakojo, koks apšilimas turi būti atliktas ir kaip teisingai šokti į ledinį vandenį bei iš jo išlipti.

„Prieš šokant į eketę būtina gerai pasiruošti ir apšilti visas raumenų grupes. [...] Svarbu ir tai, kaip nusirengsite. Iš pradžių reikia nusiauti batus, apatinius drabužius, po to staigiu judesiu nusirengti viršutinius drabužius. Išlipus iš eketės pirmiausia reikia apsirengti viršutinius drabužius, galiausiai – apatinius“, – patarė A. Dzeranovas.

„Jaučiuosi kaip apsvaigęs, bet tikrai ne nuo alkoholio, o nuo šio vandens. Nuostabus rytas, net sunku kalbėti. Gal tu pabaigsi laidą?“ – į trenerį kreipėsi I. Krupavičius.

Laidos vedėjas juokavo, kad dar niekada „Labo ryto“ Lietuvai nevedė su apatinėmis kelnaitėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

viskas aisku

prostatos liga 100%

SUSIJUSIOS NAUJIENOS