Į politinius skandalus įsivėlusio operos solisto V. Vyšniausko dukra gailisi kritikos tėvui | Diena.lt

Į POLITINIUS SKANDALUS ĮSIVĖLUSIO OPEROS SOLISTO V. VYŠNIAUSKO DUKRA GAILISI KRITIKOS TĖVUI

  • 4

Viktorija Vyšniauskaitė Lietuvos pramogų pasaulyje geriau žinoma It‘s Cheri vardu. Jos tėtis – žinomas operos solistas Vaidas Vyšniauskas. V. Vyšniauskas prieš kelerius metus buvo įsivėlęs į politinį skandalą, kai koncertavo Rusijos agresiją Ukrainoje palaikančioje Baltarusijoje. Iškart po to su Petru Gražuliu jis planavo į Vilniaus savivaldybės tarybą vesti Tautos ir teisingumo partijos sąrašą. Tada V. Vyšniauskaitė viešai sukritikavo tėvo pasirinkimus. Mergina sakė, kad kritikos gailisi.

Nors dabar atlikėja stengiasi neminėti, kad yra žinomo operos solisto dukra, V. Vyšniauskaitė neslepia, kad karjeros pradžioje tai buvo jos „auksinis bilietas“.

„Aš tėtį labai myliu, gerbiu ir nenoriu jam daryti jokios antireklamos“, –  sakė V. Vyšniauskaitė.

Dainininkė prisiminė 2022 m. pabaigoje nuskambėjusį skandalą. Tada jos tėvas išvyko koncertuoti į Baltarusijoje vykusį klasikinės muzikos festivalį. Toks poelgis neliko nepastebėtas – V. Vyšniausko, užsienyje žinomo Kristian Benedikt vardu, veiksmai buvo linksniuojami kelias savaites, kaip ir jo pasiteisinimas cituojant Bibliją. V. Vyšniauskas – protestantų bažnyčios „Naujoji karta“ pastorius.

Po kelių savaičių, skandalui toliau siūbuojant, buvo paskelbta, kad V. Vyšniauskas ves Tautos ir teisingumo partijos sąrašą į sostinės savivaldybę 2023 m. Savivaldybių tarybų rinkimuose.

Visas  LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

„Žmogus – vertybinis, yra pastorius, solistas, žinomas žmogus, gerbtinas žmogus. Tik šitiems vadinamiems dabartiniams Lietuvos teisuoliams neįtinka. Manau, kad jis atitinka visas mūsų partijos vertybes“, – tada Delfi.lt teigė Tautos ir teisingumo partijos pirmininkas P. Gražulis.

Tokius tėvo planus viešojoje erdvėje sukritikavo It‘s Cheri. Socialinio tinklo „Instagram“ istorijose atlikėja buvo išplatinusi pareiškimą.

„Aš esu šokiruota. Visiškai nesuprantu ir nepalaikau savo tėvo politinių veiksmų. Noriu pabrėžti: mano politinės pažiūros yra kardinaliai priešingos nei mano tėvo. Esame du atskiri žmonės. Tikiuosi, kad tą suprasit. Bet šiaip labai gaila“, – rašė V. Vyšniauskaitė.

Gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ atlikėja sakė, kad gailisi tokių veiksmų. Kalbėdama apie skandalą dėl pasirodymo Baltarusijoje, V. Vyšniauskaitė sakė, kad tai tebuvo nesusipratimas.

„Iš karto žinojau, kad ten nieko nebuvo. Žinojau iš karto, kad tėtis tiesiog neapgalvotai pasielgė, neapskaičiuotai“, – sakė V. Vyšniauskaitė.

Ji neslėpė, kad po to, kai išreiškė prieštaravimą tėvo politinėms pozicijoms, sulaukė daug kritikos iš šeimos.

„Aišku, gavau tikrai daug šeimos kritikos, kas yra suprantama – kaip aš viešai išsižadėjau savo tėvo. Tas viduje mane tikrai labai plėšė ir labai blogai dėl to jaučiausi. Tuo pačiu ir aš gaunu komentarų, kad kaip čia suprasti – tavo tėvas vatnikas, tai tu irgi vatnikė?“ – pasakojo V. Vyšniauskaitė.

Buvo ir pražuvo, ačiū Dievui, kad viskas taip ir praėjo.

Anot dainininkės, prieš beveik pusantrų metų įvykęs skandalas buvo proga patylėti.

„Buvo ir pražuvo, ačiū Dievui, kad viskas taip ir praėjo. Manau, kad man irgi buvo gera pamoka palaikyti liežuvį už dantų. Man nieko nereikėjo komentuoti, nes ne visi žinojo, kad mes esame susiję“, – kalbėjo It‘s Cheri.

V. Vyšniauskas atsisakė vesti P. Gražulio partiją į Savivaldybių rinkimus. Portalui 15min.lt tada jis sakė savo sprendimą grindęs šeimos gerove.

„Man šeima yra svarbiau. Šeima blogai jautėsi ir su kiekviena diena vis labiau. Man šeima žymiai didesnė vertybė“, – tada kalbėjo V. Vyšniauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

@@@

Matėt TV kaip Šimonytė po skandalų seime lipdama laiptais prie žurnalistų sakė,,nesiparinsim,,:))) Na tuo visakas ir pasakyta

Vijoleta

Gyvenime branginkim artimą.Klysti yra dora,o klaida-klaidai ne vienoda.Nors grubių savo klaidų kai esi politikas nepastebi.Nes esi poooolitikas!

Vida

Gyvenkit ramų gyvenimą ir branginkit kiekvieną dieną būdami kartu.Buvot geri scenoje ir būsit. Nė tokių šunybių ,vagysčių ir oanašiai peidaro mūsų,,didžiavyriai,, ir kas? Savęs neplaka. Kas nutiko išdavėt,pardavėtLietuva? Dabar priimta net sovietmečiu gyvenusius,dirbusius niekinti,šaipytis kaip iš parsidavelių.Mes nepalūžom,gyvenom vaikus ir anūkus dorus užauginom. Sekmės Jums,Jūsų šeimai Gyvenimą reikia gyvebti.To ir linkiu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS