I. Stasiulevičiūtei apie būsimą laidą: labiausiai baugina gyva auditorija | Diena.lt

I. STASIULEVIČIŪTEI APIE BŪSIMĄ LAIDĄ: LABIAUSIAI BAUGINA GYVA AUDITORIJA

  • 0

Naujajame TV3 sezone laukia intriguojanti premjera – informacinė pramoginė laida „Vilnius gyvai“. Vedėjų duetas – intriguoja. Į ekranus grįžtančio žurnalisto, eterio profesionalo Rimo Bružo partnere taps viena stilingiausių Lietuvos moterų – Ieva Stasiulevičiūtė. Būsimoji laidos vedėja teigia, kad didžiausias iššūkis jai – gyva auditorija.

Kai po laidos „Vilnius gyvai“ vedėjų fotosesijos Ieva prisėdo puodelio kavos, priėjęs nepažįstamas vaikinas, pasakė komplimentą: „Panele, jūs atrodote... žaibiškai! Esate labai faina!“

Panašu, kad I. Stasiulevičiūtei teks priprasti prie kurį laiką vengto visuomenės dėmesio, – jau netrukus Ieva filmuosis TV3 laidoje ir tai darys gyvai, stebint didžiulei auditorijai. „Vilnius gyvai“ studija bus įrengta prekybos ir pramogų centre „Ozas“, todėl filmavimą savo akimis galės pamatyti visi norintieji.

„Man patinka dirbti televizijoje, man įdomus pats procesas – rezultato galėtų nė nerodyti, – juokauja Ieva. – Filmuotis stebint tokiai didelei auditorijai man dar neteko, tai ypač įdomi projekto „Vilnius gyvai“ dalis. Dirbu radijo eteryje, tačiau klausytojų nematau. O kai mus sups daugybė smalsių žiūrovų – jaudulio nestigs. Kita vertus, tai nėra tas jaudulys, kai norisi mauti į krūmus. Nors… gal kaip tik toks! Bet taip tik įdomiau, gal netgi pasiilgau to televizinio jaudulio...“

I. Stasiulevičiūtė jau buvo susitikusi su būsimuoju laidos partneriu R. Bružu. Abiejų humoro jausmas greitai pralaužė bendravimo barjerus. „Viskas labai gerai, intriga yra!“ – sako Ieva.

Rimas laidoje imsis aktualijų, o Ievos laukia ir stilius, ir interaktyvieji žaidimai, ir kulinarija. „Tikrai nebus sveiko maisto kulto. Valgysime skaniai, gaminsime paprastai, bus netikėtų derinių, tikrai verta surizikuoti ir pabandyti gaminti kartu“, – sako Ieva.

Kulinarinėje rubrikoje ji laikysis smagaus ritualo ir kvies svečius dalyvauti procese. „Kasdieniame gyvenime taip pat mėgstu gaminti maistą su draugais. Kartais net valgau tai, ką pagaminu“, – kvatoja Ieva.

Ji tiki naujos laidos „Vilnius gyvai“ sėkme. „Ši laida bus informatyvi, pozityvi ir netikėta. Su tokia kompanija – žaibiška – netikėtumų tikrai netruks! Yra tam tikros televizinės taisyklės, standartai, tačiau kaip tik šioje laidoje bus smagu juos laužyti“, – intriguoja būsimoji projekto vedėja.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS