I. Stonkuvienė: nėštumas jums – savaime suprantama? Man ne! | Diena.lt

I. STONKUVIENĖ: NĖŠTUMAS JUMS – SAVAIME SUPRANTAMA? MAN NE!

  • 2

Prieš metus televizijos laidų vedėja, socialinių tinklų žvaigždė, dviejų vaikų mama Indrė Stonkuvienė viešai prisipažino išgyvenusi pogimdyvinę depresiją ir tąkart nesutramdė ašarų.

Šiandien Indrė pati padeda likimo nuskriaustoms moterims atsitiesti – jau pusmetį skaičiuoja jos gerų darbų iniciatyva „Moterų pasaulyje“, kurios metu moterims yra suteikiama reali gyvenimiška pagalba.

„Po gimdymo tu nieko nemoki. Tu prieš tai buvai vau, nereali, linksma, energinga, visur eini, kalbi, juokiesi, kuri, o šiandien nieko nebesuvoki. Tu neprisimeni, ką tu mėgsti, kas tau teikia džiaugsmą. Tu nebesupranti, kas vyksta, – sako Indrė ir priduria. – Pradėkime nuo to, kad hormonai, nemigos naktys, keliesi kas antrą valandą, nesupranti, kas vyksta su tavo kūnu. Tai aš buvau pirmoji, kuri pasakė – nėštumas jums yra savaime suprantama? Sorry. Man ne! Aš būsiu ta moteris, kuri pasakys – ne, man nėra savaime suprantama, kas vyksta su tavo kūnu po gimdymo“.

Interviu LNK laidai „Nuo... Iki...“, rodomoje pirmadienį 20 val., I. Stonkuvienė papasakojo, kodėl ryžosi pati padėti sunkumus patiriančioms moterims ir pravirko, kai kalba pasisuko apie jos iniciatyvos herojes – vėžiu sirgusią dukrelę palaidojusią Gintarę ir vienišą neįgalų sūnų auginančią mamą Tatjaną.

„Man šių moterų istorijos reiškia labai daug, nes jos yra mamos, – ašaras tramdė Indrė. – Matote, graudinuosi, nes dar neišlipau.“

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Mona

Tikrai sutinku !!! Ispindejo panos ....o pacios nieko ne duoda....ir dar reikalauja :D

Manau

Per daug laisvo laiko turi siuolaikines mamos,o ir kuno kultas iskeltas auksciau visko,todel ir prisigalvoja visokiu "depresiju".Reiketu skalbti,lyginti vystyklus,gaminti misinukus(kai pati nezindo),kasdien valyti dulkes,plauti kambarius(be ismaniuju siurbliu),o ne,pasiemus ismanuju,sekti visokiu super puper modeliu gyvenima ir lyginti savaji su jomis,tada nebutu laiko galvoti apie save,savo formas ar pan.O tai dabar pasiklausius tokiu mamyciu atrodo,kad vaikas tai didziausias blogis.Gal todel vis maziau ir maziau gimsta kudikiu.Mamytes bijo del savo figuru ir laukia,kada vaikus prades auginti dirbtinai iki pat gimimo.Bet ir tada atras blogybiu-juk vaikas verks,reikalaus demesio.Negales mamyte tusintis,sedeti spa ir grozio salonuose.Neliko nieko tikro,naturalaus ir visa tai reklamuojama,laikoma tiesiog super.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS