Išaiškėjo tiesa apie N. Bunkės vestuves | Diena.lt

IŠAIŠKĖJO TIESA APIE N. BUNKĖS VESTUVES

  • 2

Savaitės pradžioje pasklidusi naujiena apie paslaptingą dainininkės, „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Moterų balsas“ pasirodymą ant Vilniaus santuokų rūmų slenksčio užminė mįslę: galbūt dainininkė ištekėjo trečią kartą?

Natalija prisipažino, kad tai buvo smagi laidos „Moterų balsas“ fotosesija.

„Kol kas trečią kartą tekėti nesiruošiu, negalėjau ir pagalvoti, kad visi pagaus nuotraukas ir pradės kalbėti apie mano vestuves“, – juokėsi Natalija, per fotosesiją pasipuošusi mados namų „Inži“ vestuvine suknele.

Aštriu liežuviu garsėjanti dainininkė šį sezoną tęs darbą „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Moterų balsas“. Šį sezoną jai ir studijos partnerėms: humoristei, renginių vedėjai Laimai Tamulytei-Stončei bei aktorei, televizijos laidų vedėjai Editai Užaitei – laidos rengėjai užkrovė dar daugiau atsakomybės. Nuo spalio laida „Moterų balsas“ kiekvieną trečiadienį bus transliuojama tiesiogiai.

Per tiesioginę transliaciją laidos vedėjos kvies žiūroves į atviras diskusijas, lauks moterų nuomonių telefonu, aptars svarbiausias savaitės aktualijas su studijos svečiais, kalbins drąsias, savo gyvenimą nusprendusias pakeisti moteris, skelbs apie įdomiausius kultūros įvykius.   

GALERIJA

  • Išaiškėjo tiesa apie N. Bunkės vestuves
  • Išaiškėjo tiesa apie N. Bunkės vestuves
"Lietuvos ryto" televizijos arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Beeta

Karta skaiciai konentaruose,kad Bunke vilioja is seimos Vysniuka -Tai ka -Ramunas jau nusibodo

Otas

Jau šita ,rusiško balso turėtoja ir visos tos pamainos ,bebalsės,be talento ,pripumtuotos į visus galus ,nusibodusios juodai.Jau išsemtos jų galimybės patikti žiūrovams,nebent kalėjimuose.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS