„IššŪKIS kaime“ vyrai: žinomas didžėjus, pajūrio gražuolis ir emigrantas | Diena.lt

„IŠŠŪKIS KAIME“ VYRAI: ŽINOMAS DIDŽĖJUS, PAJŪRIO GRAŽUOLIS IR EMIGRANTAS

  • 0

Žinomas didžėjus Modestas Žilionis, dėl realybės šou į Lietuvą iš Didžiosios Britanijos grįžęs emigrantas Stanislavas Sandulskis ir linksmybių su draugais nevengiantis bei merginų dėmesio lepinamas Rokas Zulkus – tai tik dalis naujo TV3 realybės šou „IššŪKIS kaime“ dalyvių.

Jie miesto šurmulį pasiryžo iškeisti į kaimo darbus bei gyvenimą apleistame kluone. „IššŪKIS kaime“ filmuojamas Šakių rajone esančiame Lukšių miestelyje, kuris garsėja ne tik išpuoselėta aplinka, bet šalia esančiu Zyplių dvaru, kuris žavi ir lietuviškų kino filmų kūrėjus, ir televizijos prodiuserius. Pernai Suvalkijos perlu vadinamame miestelyje buvo filmuojamos Alvydo Šlepiko režisuotos kino komedijos „Patriotai“ pagrindinės scenos, o šį rudenį Lukšiai sulaukė gausios TV3 realybės šou kūrėjų ir dalyvių komandos.

Tikisi save reabilituoti

Į laimingųjų dešimtuką patekęs Modestas – kadaise skandalingai išgarsėjęs žinomas didžėjus. Daugiau nei prieš metus važiavęs dviračiu neblaivus ir policijos už tai nubaustas 25-erių vaikinas tikina, kad po šio įvykio iš esmės pakeitė savo gyvenimą.

„Kai buvau įsisukęs į pramogų pasaulį, sugedau, sužvaigždėjau. Netinkami draugai, elgesys mane vedė į nebūtį. Po to įvykio praradau žmonių pasitikėjimą, todėl mečiau muziką, savo karjerą. Norėjau pradėti viską nuo nulio. Nebevartoju alkoholio, pradėjau sportuoti, bėgioti. Dabar vėl einu tuo pačiu keliu – išleidau naują dainą, tačiau nebedarau praeities klaidų“, – gyvenimo pokyčius komentuoja Modestas.

Klubinės muzikos gerbėjams Modess The Sound vardu žinomas vaikinas tikina, kad pavargo nuo naktinio gyvenimo ritmo ir vakarėlių, todėl pastaruosius metus dirbo statybose. Pasak jo, sunkūs fiziniai darbai, kurie laukė realybės šou „IššŪKIS kaime“, jo nebaugino: „Atėjau pasikaustęs. Visus praėjusius metus ir sunkiai dirbau statybose ir betonavau, todėl šou užduotys nebuvo per sunkios. Eidamas į projektą žinojau, kad lengva nebus. Buvau pasiruošęs viskam“.

Tarptautinio konkurso „Movida Corona“ DJ čempionato finalistas, dalyvavęs įvairiuose televizijos projektuose Modestas prisipažino, kad šis TV3 šou pakeitė jo požiūrį į kaimą: „Tai buvo ne tik iššūkis kaime, bet ir iššūkis man pačiam. Vaikystėje važinėdavau į kaimą, bet tada stengiausi nuo jo pabėgti, nes negalėdavau pakęsti kvapo, trūkdavo televizoriaus. O dabar, dalyvaudamas čia, prisiminiau tą laiką su šypsena ir lengva nostalgija.“

Dėl noro išgarsėti grįžo į Lietuvą

25-erių Stanislavas pastaruosius septynerius metus gyvena D. Britanijoje. Paskui brolį ir seserį išvykęs vaikinas dėl galimybės dalyvauti „IššŪKIS kaime“ nė nedvejojęs susikrovė lagaminus ir grįžo į Lietuvą: „Grįžau specialiai, kad galėčiau dalyvauti projekte. Šiam iššūkiui paaukojau savo laiką ir darbą. Norėjosi išbandyti save, pasirodyti televizijoje, kad galbūt mane kažkas pastebėtų.“

Du vaikus auginantis Stanislavas trokšta tapti radijo laidų vedėju. Vaikinas tiki, kad realybės šou padės jam išgarsėti: „Kažkada vaikystėje svajojau tapti aktoriumi, norėjau vaidinti. Bet tos svajonės išnyko. Dabar noriu būti pastebėtas radijo žmonių“.

Sporto aistruoliu save vadinantis, futbolo teisėjo kategoriją turintis vaikinas jau ruošiasi visam laikui grįžti į Lietuvą, kur jo laukia ne tik vaikai, bet ir sužadėtinė. „Mano brolis ir sesė jau grįžo, o aš likau ten vienas. Dabar atėjo mano eilė“, – sakė Stanislavas.

Neatsispiria linksmybėms ir merginoms

Beveik dviejų metrų ūgio 24-erių palangiškis Rokas drąsiai prisipažįsta nevengiantis linksmybių. Palangoje užaugęs vaikinas juokėsi, kad šeima ir draugai sužinoję, kad jis dalyvaus projekte, kuriame teks susidurti su kaimo darbais, buvo itin nustebę.

„Aš esu miestietis, niekada nedirbęs kaimo darbų. Niekada nebuvau su tuo susijęs, bet pamaniau, kad reikia save išbandyti, pažiūrėti, kaip tos karvės reaguos į miestiečius. Kai pasakiau draugams ir šeimai, kad čia dalyvausiu, jie traukė per dantį, sakė: „Kaimietis būsi“. Bet iš tikrųjų jie mane palaiko“, – šypsodamasis pasakojo vaikinas.

Žodžio kišenėje neieškantis Rokas neneigia sulaukiantis merginų dėmesio ir prisipažįsta investuojantis į savo išvaizdą. „Mėgstu pirkti rūbus, mėgstu tvarkingai ir gražiai atrodyti. Ir dėmesio iš merginų sulaukiu, bet jis toks normalus. Ir pats parodau jį. Nėra taip, kad stovi eilėje ir laukia, kad galėtų pakalbėti su manim“, – juokėsi Rokas.

Palangos krepšinio komandos vadybininku dirbantis Rokas tikino, kad realybės šou jam tapo tikru iššūkiu: „Sunkiausia buvo prisiversti eiti anksti miegoti ir labai anksti ryte keltis. Buvau pripratęs prie visai kitokio režimo. Negalvojau, kad bus tokios ekstremalios sąlygos. Kai atvykau, buvo lengvas šokas.“

„IššŪKIS kaime“ – šeštadieniais 19.30 val. per TV3.

GALERIJA

  • Modestas Žilionis
  • Stanislavas Sandulskis
  • „IššŪKIS kaime“ vyrai: žinomas didžėjus, pajūrio gražuolis ir emigrantas
  • „IššŪKIS kaime“ vyrai: žinomas didžėjus, pajūrio gražuolis ir emigrantas
T. Petrovskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS