Įvertinkite: L. Somovo ir J. Jaručio kūrinys „Before You“ turi du naujus remiksus | Diena.lt

ĮVERTINKITE: L. SOMOVO IR J. JARUČIO KŪRINYS „BEFORE YOU“ TURI DU NAUJUS REMIKSUS

  • 0

Vieno geidžiamiausio Lietuvos prodiuserio Leono Somovo ir romantiškojo rokerio Justino Jaručio bendras darbas – daina „Before You“ sulaukė didžiulio populiarumo ir įkvėpė kitus muzikos kūrėjus. Šiandien oficialiai pristatomi du nauji „Before You“ remiksai.

„Mūsų su Justinu kūriniui „Before You“ „Youtube“ kanale perklausų skaičiui perkopus pirmąjį milijoną, norime pasidalinti pora remiksų, kuriuos sukūrė Austin Leeds ir Malachi Mott. Šie remiksai išpildo kūrinio šokių versiją ir puikiai tinka šiai karštai vasarai atšvęsti!“ – sako L. Somovas.

„Man patinka, kad dainos remiksuotojai ją pateikė tokiame stiliuje, koks jiems artimas. Nesitaikė, o ir mes nereikalavome, kokio skambesio tie remiksai turėtų būti. Todėl jie skamba įdomiai ir keistai, galėčiau sakyti – netikėtai“, – teigia J. Jarutis.

Pagrindinė dainos „Before You“ žinutė – poros santykiuose priimti vienam kitą tokiu, koks esi iš tikrųjų. Atvirumas iki nuogumo, atsidavimas – tai būtų raktiniai žodžiai.

Ir – nuoširdumas tebėra vertinamas, todėl ir ši daina greitai surado savo klausytojus.

Tai nebe pirmas bendras L. Somovo ir J. Jaručio darbas. 2015-aisiais jie kartu įrašinėjo Justino grupės „Freaks on Floor“ albumą „Life“, kuris buvo nominuotas M.A.M.A apdovanojimams. Dabar jie abu – LNK muzikos projekto „Lietuvos balsas“ teisėjai.

Praėjusią žiemą dainos „Before You“ demo versiją sukūręs Leonas ilgai galvojo, kam tiktų ją įdainuoti. Tuomet parašė J. Jaručiui. „Jis su šeima atostogavo Kanaruose, bet tą pačią dieną telefonu įrašė melodinę liniją ir atsiuntė man. Taip daina pradėjo savo gyvenimą“, – pasakojo L. Somovas, iki metų pabaigos žadantis pristatyti ir savo solinį albumą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS