J. Bieberis ir vėl koncertuoja – po veido paralyžiaus pirmąkart užlipo ant scenos | Diena.lt

J. BIEBERIS IR VĖL KONCERTUOJA – PO VEIDO PARALYŽIAUS PIRMĄKART UŽLIPO ANT SCENOS

  • 1

Kanadietis popmuzikos atlikėjas Justinas Bieberis po ilgos pertraukos vėl grįžo į sceną. Birželį pranešęs apie jam diagnozuotą retą ligą atlikėjas atšaukė „Justice World Tour“ koncertus, tačiau liepos 31 d. atlikėjas vėl lipo ant scenos Italijoje, Lukos mieste.

J. Bieberis Lukoje nustebino savo gerbėjus energingu pasirodymu, kurio metu šėlo ant scenos be marškinėlių, atliko savo žymiausius hitus ir užvedė publiką šokti. 

Po koncerto atlikėjas savo „Instagram“ paskyroje dalinosi vaizdo įrašu, kuriame jis apsikabina savo didelę komandą, žmoną Hailey Bieber ir dėkoja už palaikymą bei galimybę sugrįžti į sceną: „Gera sugrįžti. Aš grįžau!“ – džiaugėsi J. Bieberis.

Užlipęs ant scenos J. Bieberis priminė arenoje susirinkusiems fanams, kokia yra „Justice World Tour“ prasmė.

„Daugelis turbūt žinote, kad „Justice Tour“ yra apie lygybę. Lygybę visiems. Nesvarbu, kaip atrodai, kokios tavo formos, dydis, etniškumas. Mes visi tokie pat. Mes žinome, kad rasizmas yra blogis. Žmonių skirstymas yra blogis. Bet mes esame čia tam, kad darytume pokytį. Noriu padėkoti visiems čia esantiems šįvakar“, – koncertą pradėjo atlikėjas.

Dar birželio pradžioje pranešęs apie retą Ramzio Hunto sindromą atlikėjas atšaukė turėjusius vykti koncertus ir paprašė gerbėjų už jį melstis.

J. Bieberis tada skelbė vaizdo įrašą, kuriame jis negali judinti dešinės veido pusės.

„Kaip tikriausiai matote iš mano veido, aš turiu šį sindromą, vadinamą Ramzio Hunto sindromu. Tai yra virusas, pažeidžiantis mano ausies ir veido nervus, todėl mano veidas paralyžiuotas“, – vaizdo įraše kalbėjo dainininkas.

Veido paralyžius ir klausos praradimas, atsiradęs dėl Ramzio Hunto sindromo, yra laikinas, tačiau gali tapti nuolatiniu, rašė dailymail.co.uk.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

panašu

kad beždžionių raupus jau išsigydė

SUSIJUSIOS NAUJIENOS