J. Butnorius apie du vaikus turinčią mylimąją: vaikai mane vadina tėčiu | Diena.lt

J. BUTNORIUS APIE DU VAIKUS TURINČIĄ MYLIMĄJĄ: VAIKAI MANE VADINA TĖČIU

  • 7

„Aš labai džiaugiuosi, kad mane vaikai vadina tėčiu, aš juos irgi pavadinu – sūnau, dukra... Kai kuriems gal atrodys absurdiška, juk nesu biologinis tėtis. Yra tikrasis tėtis, vaikai su juo dažnai susitinka, juo džiaugiasi, bendrauja, bet aš kiekvieną rytą keliuosi, juos vedu į darželį, vakare prausiu, jiems valau dantis, veduosi pramogauti, žaidžiu, jų kambarius tvarkau, lovas kloju, valgyti padarau“, – atvirai prabyla dainininkas, vyrų grupės „Patruliai“ narys Juozas Butnorius.

Prieš daugiau nei dešimtmetį išgarsėjęs liaudies ansamblis „Ventukai“ ir jų lyderis J. Butnorius miesto žmonėms kėlė juoką, o kaimo – susižavėjimą. Abejingų nebuvo, todėl „Ventukai“ ir Juozas išgarsėjo ne viename muzikiniame televizijos projekte.

Tačiau pastaruosius penkerius metus 32-ejų dainininkas J. Butnorius, itin dažnai meiliai pavadinamas „ventuku Juozuku“, labiau garsėjo ne muzikiniais pasiekimais, o asmeninio gyvenimo dramomis, primenančiomis kino filmą.

Prieš kelerius metus Juozas visus nustebino paaiškėjus, kad išsiskyrė su sužadėtine iki vestuvių likus vos trims savaitėms. Kiek vėliau vyras prisipažino atsikovojęs mylimosios širdį, o netrukus ir dar kartą pasipiršęs. Tačiau visų lauktos „ventuko Juozo“ vestuvės taip ir neįvyko. Šiandien gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 20 val. per LNK Juozas prisipažins iki ausų įsimylėjęs viename barų prieš koncertą sutiktą, keleriais metais jaunesnę dviejų vaikų mamą Gražiną.

„Mane sužavėjo jos išvaizda, elgesys, dėmesys, moteriškumas... Visada svajojau turėti tokią žmoną, tačiau svajonės išsipildė su kaupu, kartu su ja dovanų gavau ir du vaikučius“, – teigs dainininkas Juozas Butnorius.

GALERIJA

  • J. Butnorius apie du vaikus turinčią mylimąją: vaikai mane vadina tėčiu
  • J. Butnorius apie du vaikus turinčią mylimąją: vaikai mane vadina tėčiu
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

na

geriau su vaikais ir ne barakudą, graži moteris be plastiko, pagrinde dabar priklijuotos blakstienos, pad..papp...nagai ragai ir t.t. paskaitykit komentarus, jei babkių ir BMV ar Leksus X7 neturi tai vargšas protingas sprendimas svarbu meilė pagarba, o vaikučius abu užsiaugins ir savų dar susilauks to linkiu sėkmės jauniems žmonėms

Janina

Labai graži pora,Juozuk stengkis kad būtų paskutinė paieška,gyvenkit laimingai,gerai ,kad ir vaikučių yra,turėsit ir bendrą vaikelį,linkiu santarves,laimės!!

Liu

Kai praeis orgazmas, bus vėlu. Užuojauta...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS