J. Globienė apie padidintą užpakaliuką: man neįdomi kitų nuomonė | Diena.lt

J. GLOBIENĖ APIE PADIDINTĄ UŽPAKALIUKĄ: MAN NEĮDOMI KITŲ NUOMONĖ

  • 13

Ekstravagantiškoji atlikėja ir gražuolė Justina Globienė ir toliau stebina savo gerbėjus – moteriai padidinti sėdmenys, tam  panaudojant nusiurbtus riebalus.

Interviu LNK laidai KK2, šiandien rodomoje 19 val. 30 min,  Justina pasakos, kad riebalai buvo siurbiami nuo viso kūno: „Nuo nugaros, liemens, kojų, kelių, pilvo. Nebeliko lašinių ant mano šlaunų ir užpakalio“, – pasakos J. Globienė.

Dainininkė ypač džiaugiasi, kad, nusiurbus du kilogramus riebalų, pagražėjo šlaunys. „Turėjau vadinamąsias „jojikų“ kelnės. Mane jos nervindavo, todėl labai retai būdavau su kelnėmis ar šortais“, – prisipažins J. Globienė.

Padidintas užpakaliukas labai patinka jos vaikinui, tačiau atlikėja sako, kad didinosi jį ne dėl vyrų, bet dėl savęs: „Norėjau ir pasidariau. Man neįdomi kitų nuomonė“.

GALERIJA

  • J. Globienė apie padidintą užpakaliuką: man neįdomi kitų nuomonė
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

www

Cia jau ne uzpakaliukas,o visa su....ine. Tikrai taip nerasyciau,bet uzknisa tokie straipsniai apie nieka,kad kazkokia bobele pasididino sedyne, nors mums ne tik neidomu, bet ir bjauru skaityti. Vemti vercia nuo tokiu rasliavu. Galiu pasakyti,kad neskaiciau, uzteko antrastes. Na, nekiskite mums situ nesamoniu. Nejaugi zurnalistai Lietuvoje nebeturi apie ka daugiau rasyti,tik apie s....nu, pa....pu ir lupu didinima? Tfu!

kam

kam svarbus jusu uzpakalis, neterskit interneto. Manau, kad tai privatu, as tokiu dalyku neskaitau, mane vercia vamti nuo tu uzpakaliu. Ar turite smegeneliu...

baisu

negi daugiau nera apie ka rasyti ? kas kur tik pirst ....ir rasineja .Negi cia kam ydomu kas didina s......bine ar p.....pus. Tiesiog slykstu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS