Apie suimtą A. Stumbrę prakalbo bičiulė: man gaila jos vaikų | Diena.lt

APIE SUIMTĄ A. STUMBRĘ PRAKALBO BIČIULĖ: MAN GAILA JOS VAIKŲ

  • 1

Buvusios merginų grupės „Dijos“ atlikėja Justina Globienė atskleis daugiau faktų apie visai neseniai Jungtinėje Karalystėje suimtą, o dabar teismo laukiančią dainininke ir dizainere prisistatančią Agnę Stumbrę.

Justina šį antradienio vakarą 19 val. 30 min. LNK laidoje KK2 pasakos, kad Agnė ne kartą jos prašiusi paskolinti pinigų.

„Avarijos, močiutės mirtys – ko tik nebuvo. Kai ji man buvo skoloje, aš paprašiau grąžinti pinigėlius, o ji iškart: mano močiutė mirė. Aš jai paskambinau, guodžiau, sakiau, tik neišgyvenk. O, pasirodo, makaronas dar labiau ištįso“, – pasakos J. Globienė.

Justina prisimena, kad kai merginos dainavo grupėje „Dijos“, Agnė rinko pinigus mikrofonams – pinigus surinko, o mikrofonų nenupirko.

„Užsiprašė po 200 ar 300 svarų iš kiekvienos. Nu, tai noriu gauti mikrofoną į rankas. Ilgai ir nuobodžiai laukiau. Už dainas turėjome mokėti, o tų dainų nėra“, – pasakos J. Globienė.

Aiškėja, kad A. Stumbrė vykdė ir daugiau įvairių verslo projektų, vienas tokių – kelionių agentūra. Iš patiklių klientų buvo surinkti pinigai, tačiau kelionės neįvyko.

Apgavysčių galai pradėjo lįsti tuomet, kai Agnė neatsiskaitė su jos grožio saloną įrenginėjusiu meistru. Maža to, Agnė meistrą apkaltino išprievartavimu.

„Apkaltino nekaltą žmogų už tai, kad jis užpuolė ją ir jos dukrą. Pati net pažįstu tą žmogų ir žinau, koks jis yra. Jis be galo darbštus žmogus, labai geros reputacijos. Ji bandė sudirbti jį visaip, kad tik nereiktų atiduoti pinigų“, – sakė J. Globienė.

Tačiau Justina pripažįsta, kad jai labai gaila Agnės. „Žiauru, labai žiauriu. Gaila dviejų dalykų – jos vaikų, ką jie turi matyti, ir jos pačios – jauna moteris, graži moteris ir tikrai gudri moteris. Tai tiesiog ji gadina savo gyvenimą, man to labai gaila“, – teigia J. Globienė.

GALERIJA

  • Justina Globienė
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kurvų lizdas

Čia ir durnam aišku. Vyrus keičia dažniau negu kojines.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS