K. Meschino – apie I. Valinskienę: jai nereikia gerbėjų feisbuke | Diena.lt

K. MESCHINO – APIE I. VALINSKIENĘ: JAI NEREIKIA GERBĖJŲ FEISBUKE

  • 1

Praėjusį sekmadienį LNK žaidime „Aš matau tavo balsą“ Inga Valinskienė dar kartą įrodė, kad ilgametė patirtis scenoje visgi duoda savo: spėliojant, kuris pagal fonogramą dainuojantis atlikėjas tikrai moka dainuoti, o kuris tik apsimeta, ji akimirksniu tapo komandos lydere.

Tačiau psichologinių spėliojimų kupinoje laidoje muzikiniai detektyvai ne tik bando perprasti kitus, bet ir daug atvirauja apie save. Pavyzdžiui, Inga prisipažino, kad nemėgsta pokerio ir socialinių tinklų.

Viename iš žaidimo „Aš matau tavo balsą“ etapų, kuris vadinasi „Nulaužtas telefonas“, tikrinamas pasirinkto dalyvio telefonas ir bandoma atspėti, ar asmeninis turinys, kuriuo dalyvis pasidalijo (pavyzdžiui, nuotraukos ir patiktukai socialiniuose tinkluose) yra tikri, ar surežisuoti. Laidos vedėjui Rokui Bernatoniui pasmalsavus, kiek iš tikrųjų scenos žmogus – pavyzdžiui, Inga Valinskienė – gali surinkti patiktukų po savo įrašais, Inga prisipažino, kad jų ji tiesiog nerenka. „Nelabai naudojuosi socialiniais tinklais ir pati juose beveik nededu savo nuotraukų, dažniausiai jas įkelia kiti. Ko gero, esu kita karta, nesuspėjau su savo metais“, – atviravo Inga, o komplimentų jai negailėjo Karolina Meschino. „Ingai nereikia jos fanų „Facebooke“ – kiek žmonių ją myli, Inga tiesiog pamato arenose“, – pastebėjo Karolina.

Pradžioje drąsiai spėliojusi, kuris dalyvis yra geras dainininkas, o kuris blogas, jau netrukus I.Valinskienė prisipažino, kad tai padaryti, visgi, tikrai sunku. „Šitas žaidimas taip susuka galvą, kad mane net siutina! Bet pasakiau sau: jeigu nepastebėsiu, kad viena ar kita mergina tikrai gali dainuoti, esu visiškai žiopla“, – emocijų neslėpė scenos profesionalė. Karštose diskusijose ji taip pat prisipažino, kad tiki, jog pradėti dainuoti gali kiekvienas – tereikia daugiau ar mažiau darbo siekiant išmokti valdyti balsą, kurį turi visi. „Na ir, žinoma, yra dalykų, kurių neišmoksi – jie yra arba duoti arba ne. Tai yra scenos pojūtis, išraiška, kūno kalba“, – vardijo Inga.

„Aš matau tavo balsą“ – sekmadieniais 19.30 val. per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

mh

Jei kažkas sukritikuos ar šiaip su kreiva šypsenėle pažvelgt i Valinskiene, tas turės reikalu su valdančiųjų apmokamo vasalo Valinsko arogancija. O kas yra Valinsko arogancija žino visa Lietuva, žino kaip ta arogancija moka užsiimti šantažu ir psichologiniu smurtu. Del to valdantieji ir samdo Valinska kaip savos propogandos stumiką.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS