K. Radžiukynaitė: įtariu, kad iš manęs juokiamasi | Diena.lt

K. RADŽIUKYNAITĖ: ĮTARIU, KAD IŠ MANĘS JUOKIAMASI

  • 0

„Tai tikrai buvo pirmas kartas!“, – su šypsena dievagojasi miuziklų žvaigžde tituluojama jaunutė aktorė Kristina Radžiukynaitė, kalbėdama apie kadrus, kuriuose ji įamžinta besiknaisiojanti po šiukšlių konteinerį.

Ir tokių pirmų kartų, keliančių juoką ir geras emocijas, galima manyti, jos laukia vis daugiau, nes ji tapo viena iš pagrindinių naujo komiško serialo „Monikai reikia meilės“, kurio premjera LNK eteryje jau šį trečiadienio vakarą 21 val., aktorių.

Savo balsu Lietuvą pakerėjusi K. Radžiukynaitė prisipažįsta, kad, nepaisant paauglystėje buvusių kelių epizodų masinėse scenose, tai bus pirmasis jos vaidmuo seriale, todėl iš pradžių teko patirti nemažai jaudulio. Tačiau, kaip sako pati Klaipėdos muzikinio teatro aktorė, dėl puikios atmosferos filmavimų metu jai darosi vis jaukiau ir ramiau prieš kameras.

Įtariu, kad daugiau juokiamasi yra iš manęs, o ne su manim.

„Aikštelėje nuolat skamba juokas. Įtariu, kad daugiau juokiamasi yra iš manęs, o ne su manim. Bet tas juokas labai draugiškas, aš pati iš savęs juokiuosi dar daugiau. Aš labai išsiblaškiusi, kartais pridarau tokių žioplų klaidų, kad normaliam žmogui greičiausiai nesuvokiama, kaip įmanoma nepadaryti kažkokio elementaraus dalyko iš penkto karto. Bet ir be manęs juokingų situacijų yra tikrai daug, kasdien nutinka kažkas linksmo“, – pasakoja aktorė K. Radžiukynaitė, naujame seriale įkūnijanti gyvenimu besimėgaujančią vyrų viliotoją Silviją.

K. Radžiukynaitė atvira – ji labai abejoja, kad jei realiame gyvenime sutiktų tokią merginą kaip Silvija, jos taptų geromis draugėmis, bet kurti tokį personažą dėl to tik įdomiau. „Su Silva nuobodu nebus niekada – amžini nuotykiai, iššūkiai, romanai ir naujienos!, – juokiasi žinoma dainininkė ir aktorė. – Ji labai spalvinga. Ir atvirkščiai nei kitos jos draugės seriale, meilės ji neieško. Ji ieško nuotykių. Semia gyvenimo džiaugsmą saujomis, o dėl rūpesčių per daug nesuka galvos. Silva tikrai moka mėgautis gyvenimu, kažkiek jai to pavydžiu!“. Paklausta, ar yra panašumų tarp kuriamo personažo ir jos pačios, Kristina nesutrinka ir drąsiai sako – „Tikrai taip!“. K. Radžiukynaitė neabejoja, kad kiekviena dailiosios lyties žiūrovė šiame personaže įžvelgs dalelę savęs. „Visos moterys kažkur savyje slepia žvėriuką, kuris mėgsta laisvę ir nuotykius“, – koketiškai šypteli aktorė.

Naujas komiškas serialas su Sauliumi Baltrūnu, Neringa Varnelyte, Džiugu Siaurusaičiu, Josif Baliukevič, Skaiste Vievese, Roku Petrausku ir daugybe kitų garsių ir pamėgtų šalies aktorių LNK televizijos žiūrovus džiugins jau nuo šio trečiadienio vakaro, pirmadieniais–ketvirtadieniais 21 val.

GALERIJA

  • K. Radžiukynaitė: įtariu, kad iš manęs juokiamasi
  • K. Radžiukynaitė: įtariu, kad iš manęs juokiamasi
  • K. Radžiukynaitė: įtariu, kad iš manęs juokiamasi
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS