Kostiumų instituto pokylyje „Met Gala“ piršlybos sukėlė emocijų pliūpsnį | Diena.lt

KOSTIUMŲ INSTITUTO POKYLYJE „MET GALA“ PIRŠLYBOS SUKĖLĖ EMOCIJŲ PLIŪPSNĮ

Ant Kostiumų instituto pokylio „Met Gala“ laiptų pirmadienį dalyvių ir kamerų akivaizdoje buvo papasakota jaudinama Niujorko meilės istorija.

Sujudimas ant raudonojo kilimo nutraukė tiesiogiai transliuotus įžymybių interviu, pokylio svečiai atsigręžė pažiūrėti, kaip buvęs kandidatas į Niujorko valstijos asamblėjos narius Bobby Digi Olisa (Bobis Didžis Olisa) priklaupė ir pasipiršo Niujorko miesto kultūros reikalų komisarei Laurie Cumbo (Lori Kjumbo).

Kai visos kameros buvo nukreiptos į raudonąjį kilimą, B. Digi Olisa priklaupė ant vieno kelio. „Met Gala“ dalyviai ėmė džiūgauti, spiegti ir šaukti „Pasakyk „Taip!“. L. Cumbo ištarė „Taip!“.

„Žinot, visuomet tarsi lauki tinkamos akimirkos. O kada tinkama akimirka, atsižvelgiant į viską, kas dedasi pasaulyje? Taigi, pagalvojau: „Šiandien tai padarysime“, – po piršlybų naujienų agentūrai AP sakė B. Digi Olisa.

„Lauki šios akimirkos kone visą savo gyvenimą, o tai, kad ji atėjo kaip tik čia... Viską taip ir įsivaizdavau“, – sakė L. Cumbo.

Priešais AP kameras L. Cumbo nusimovė pirštinę nuo kairės rankos, o B. Digi Olisa užmovė jai ant piršto sužadėtuvių žiedą.

Vakaras L. Cumbo buvo išties ypatingas. Ji papasakojo, kad būdama 15-os buvo Kostiumų instituto stažuotoja ir lankėsi „Met Gala“.

„Dabar sugrįžtu jau su savo vyru, kaip Kultūros reikalų departamento komisarė“, – sakė ji.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS