Kuo vaikystėje svajojo tapti influenceris Naglimantas? | Diena.lt

KUO VAIKYSTĖJE SVAJOJO TAPTI INFLUENCERIS NAGLIMANTAS?

  • 0

Naująjį sezoną pradeda internetinė laida „#ZAbackstage“, kurioje bus apžvelgiami Kauno „Žalgirio“ areną sudrebinę grandioziniai koncertai, renginiai, kalbinamos Lietuvos bei pasaulio garsenybės ir žvalgomasi po pačius slapčiausius arenos kampelius.

Debiutinėje antrojo sezono laidoje „#ZAbackstage“ vedėja Dalia Belickaitė pakalbino įtakingus savo srities profesionalus, kurie dalinosi savo patirtimi, išgyvenimais bei ant „Žalgirio“ arenos scenos žarstė patarimus jaunimui didžiausio Lietuvoje karjeros festivalio metu.

Štai radijo bei televizijos laidų vedėją Rolandą Mackevičių į pramogų pasaulį atvedė nedidelis atsitiktinumas, o laiką universitete garsenybė vadina pačiu sunkiausiu.

„Iš pat pradžių buvau įsitikinęs, kad būsiu darželio auklėtojas. Tai buvo didžiulė svajonė, bet nuo septintos klasės mane mama pastūmėjo teisininko keliu, todėl dabar turiu net du bakalaurus būtent teisės srityje. Pirmi aštuoneri metai universitete buvo patys sunkiausi“, – šmaikštavo žinomas televizijos veidas.

Dabar itin populiarus socialinių tinklų influenceris, fotografas bei šokėjas Naglis Bierancas į ieškojimus pasinerti siūlo jau vaikystėje, kurioje pats svajojo apie policininko darbą.

„Dar prieš porą metų nežinojau, ką veikti gyvenime. Yra normalu savęs ieškoti, bandyti įvairiausius dalykus. Nuo pat vaikystės patarčiau pasinerti į tuos ieškojimus, lankyti būrelius, suprasti, kas patinka, o kas ne. Būdamas vaiku, labai norėjau būti policininku, kas dabar atrodo visiška nesąmonė, nes esu išprotėjęs menininkas“, – prisiminimais pasidalino Naglimanto pseudonimu žinomas pašnekovas.

Savo ruožtu žurnalistas Andrius Tapinas atskleidė jau nuo mokyklos laikų kryptingai žengęs dabartinės profesijos link.

„Jau 11-oje klasėje žinojau, kad noriu būti laidų vedėju ir iki to turėjau nueiti ilgą kelią. Keitėsi ir mano išsilavinimas, ir įgūdžiai, kurių įsivaizdavau, jog reikia, norint būti geru laidų vedėju. Kadangi turėjau aiškų planą, visos nesėkmės kelyje mane tik dar labiau įkvėpė eiti toliau“, – „Žalgirio“ arenoje kalbėjo A.Tapinas.

Pilnoje „#ZAbackstage“ laidoje savo istorijomis ir patarimais karjeros klausimais taip pat pasidalino aktorius Vidas Bareikis, „Lietuvos balso“ nugalėtoja Monika Marija bei hiphopo duetas Lillas ir Innomine.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS