L. Adomaitis paskelbė koncertinio turo „Vandenynai“ svečius: laukia kerintys duetai | Diena.lt

L. ADOMAITIS PASKELBĖ KONCERTINIO TURO „VANDENYNAI“ SVEČIUS: LAUKIA KERINTYS DUETAI

  • 1

Prieš pat Kalėdas į kelionę milžinišku laivu po plačiuosius arenų vandenis Linas Adomaitis leisis su ypatingais svečiais. Koncertinio turo „Vandenynai“ scenoje pasirodys ir kartu su L. Adomaičiu kerinčius duetus kurs minias gerbėjų turinti Monika Linkytė, „Lietuvos balso“ ir „Eurovizijos“ atrankų žvaigždė Kotryna Juodzevičiūtė bei „Lietuvos talentų“ dalyvė talentingoji Milėja Stankevičiūtė.

„Vandenynas visuomet yra veržlus ir laisvas, jis niekada nepasens ir neišseks. Šiame ture norėjau, kad mano koncertų svečiai būtų jaunystės simbolis. Kaip ir choras „Jaunystė“, taip ir Monika, Kotryna ir Milėja yra šių dienų talento ir jaunatviško polėkio simboliai. Tai žmonės, kurie dabar formuoja savo šviesią ateitį, žmonės, su kuriais man teko garbės bendrauti ir bendradarbiauti. O svarbiausia gražiai draugauti muzikos kalba“, – sako L. Adomaitis.

L. Adomaitis kadaise M. Linkytei padėjo žengti pirmuosius žingsnius muzikos pasaulyje, prodiusavo jos pirmus kūrinius, kvietė į savo koncertus dainuoti duetu. Atlikėjai drauge įrašė keletą stiprių kūrinių. Šį kartą Linas ir Monika didžiųjų arenų klausytojus nudžiugins iki sielos gelmių jaudinančiomis dainomis „Saulės pėdomis“ ir „Laiko mašina“.

„Su Linu esame pažįstami daugiau nei dešimtmetį. Jis buvo vienas pirmųjų žmonių, kuris patikėjo manimi ir mano balsu. Tad labai gera, kad galime vėl susitikti scenoje ir dalintis su klausytojais tuo, ką turime geriausio. Lino talento, atsidavimo ir reiklumo kokybei galima pavydėti, tad neabejoju, kad koncertai žiūrovams suteiks gražiausių emocijų“, – įsitikinusi M. Linkytė.

Be nuostabių dailiosios lyties atstovių koncertuose Panevėžio „Cido“, Klaipėdos „Švyturio“, Vilniaus „Siemens“ ir Kauno „Žalgirio“ arenose su L. Adomaičiu scenoje gros Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras, kuriam diriguos maestro Gintaras Rinkevičius, taip pat Klaipėdos KC „Žvejų rūmai“ mišrus choras „Cantare“ ir Danguolės Beinarytės vadovaujamas KTU Akademinis choras „Jaunystė“ kartu su A. Kačanausko muzikos mokyklos estradinio dainavimo grupe „Dangi & Dangiukai”.

„Liną pažįstu dar nuo mokyklos laikų. Kiek atsimenu, mes visuomet rasdavome bendrą kalbą... Labai džiaugiuosi, kad jis turi savo stilių, kad jis eina ne lengviausiu keliu, o visuomet siekia profesionalumo. Rengdamas koncertus, jis taip pat surenka geriausią komandą, stengiasi, kad kiekvienas koncertinis turas būtų kitoks, išskirtinis, – tvirtina D. Beinarytė ir kviečia į L. Adomaičio koncertus. – Lino dainose yra daug šilumos, meilės. Prieš Kalėdas tai labai tinkama muzika.“

Šių metų L. Adomaičio Dainų šventės perlas „Kol kartu“, taip pat ir naujausias atlikėjo kūrinys „Vandenynai“ buvo įrašyti drauge su D. Beinarytės vadovaujamu choru. Tad ir turo „Vandenynai“ koncertuose Panevėžyje, Vilniuje ir Kaune skambėsiančius ryškiausius L. Adomaičio kūrinius pastiprins „Jaunystės“ choristų balsai. Klaipėdoje analogiška užduotis teks uostamiesčio chorui.

Nors L. Adomaitis atskleidžia vis daugiau detalių, kas žiūrovų laukia turo „Vandenynai“ koncertuose, atlikėjas atvirauja, kad dar tikrai neišdavė visų staigmenų. „Yra dalykų, kuriuos pamatys ir išgirs tik koncertų žiūrovai“, – intriguoja jis.

Pirmasis turo „Vandenynai“ koncertas įvyks gruodžio 19 d. Panevėžio „Cido“ arenoje, gruodžio 20 d. atlikėjas koncertuos Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, gruodžio 21 d. – Vilniaus „Siemens“ arenoje, gruodžio 22 d. turą vainikuos koncertas Kauno „Žalgirio“ arenoje.

GALERIJA

  • L. Adomaitis paskelbė koncertinio turo „Vandenynai“ svečius: laukia kerintys duetai
  • L. Adomaitis paskelbė koncertinio turo „Vandenynai“ svečius: laukia kerintys duetai
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...,

O sriubos duos?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS