Lady Gaga dainavo džiazą per Mados savaitės koncertą Niujorke | Diena.lt

LADY GAGA DAINAVO DŽIAZĄ PER MADOS SAVAITĖS KONCERTĄ NIUJORKE

  • 0

Jeigu popmuzikos superžvaigždė Lady Gaga (Leidi Gaga) pasirodo scenoje – geriau jos klausykitės, kitaip ji gali liautis dainavusi.

Dainininkė penktadienį surengė džiazo koncertą Niujorko viešbutyje „Plaza“, tačiau suirzusi, kad klausytojai labai garsiai šnekučiuojasi, antrosios dainos viduryje ji nutilo dėl triukšmo.

„Gal jūs *** (keiksmažodis) užsičiaupsit? Mes čia grojam džiazą, – ji šūktelėjo keliems šimtams klausytojų. – Prakeikti turčiai.“

Šį Lady Gaga koncertą Niujorko mados savaitės programoje organizavo madų žurnalas „Harper's Bazaar“. Tarp jo klausytojų buvo mados kūrėja Donatella Versace (Donatela Versače), aktorės ir manekenės Liberty Ross (Liberti Ros) bei Brook Shields (Bruk Šilds), dainininkai Maxwellas (Maksvelas) ir Miguelis (Migelis).

Lady Gaga atliko dainas iš savo būsimo džiazo albumo, kurį ji įrašinėja kartu su dainininku Tony Bennettu (Toniu Benetu). Ji padainavo ir Cole'o Porterio (Koulo Porterio) hitą „Ev'ry Time We Say Goodbye“, kurį dainininkė dedikavo savo šeimai ir savo vaikinui Taylorui Kinney (Teilorui Kiniui), filmo „Čikagos gaisras“ (Chicago Fire) žvaigždei.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS