Latvių grupė pristato neįprastoje Vilniaus vietoje nufilmuotą klipą | Diena.lt

LATVIŲ GRUPĖ PRISTATO NEĮPRASTOJE VILNIAUS VIETOJE NUFILMUOTĄ KLIPĄ

  • 0

Kitą savaitę koncertus Vilniuje, Kaune ir Palangoje surengsiantys geriausia jauna Baltijos šalių grupe tituluojami latviai „Carnival Youth“ šiandien pristato akustinę savo naujausio singlo „Love Is the Answer“ versiją ir ant vieno iš Vilniaus senamiesčio stogų jam nufilmuotą vaizdo klipą.

„Esam laimingi, kad turėjom galimybę dirbti su tokia kūrybinga komanda. Manau, kad filmavimas pavyko puikiai“, – teigia grupės narys Robertas Vanagas.

Trumpam į Lietuvą prieš porą savaičių atvykusius „Carnival Youth“ narius užfiksavo naujo muzikinio projekto „Scuared“ komanda. Gyvai, neįprastose erdvėse grojančias grupes įamžinantys „Scuared“ šiam filmavimui pasirinko ant vieno iš Vilniaus dailės akademijos pastatų stogo esantį šiltnamį.

„Oro sąlygos buvo puikios filmavimams ir vaizdui, kurį fiksavo kamera, tačiau tikrai nebuvo taip šilta, kaip gali pasirodyti vaizdo klipe. Turėjom būti kantrūs ir rasti būdų sušilti“, – filmavimo įspūdžius prisimena grupė.

Daina „Love Is the Answer“, žyminti naują grupės startą po albumo latvių kalba, kitą savaitę gerbėjams Lietuvoje bus pristatyta ir koncertuose gyvai. Jaunosios kartos indie roko atstovai „Carnival Youth“ jau pradėjo savo turą, kurio metu aplankys net vienuolika Europos šalių, Lietuvoje grupė koncertuos trijuose miestuose, rašoma pranešime spaudai.

„Mūsų gerbėjai Lietuvoje visada yra itin palaikantys, todėl visuomet gera čia sugrįžti. Nekantraujam puikiai kartu praleisti laiką“, – teigia R. Vanagas.

„Carnival Youth“ su gerbėjais Lietuvoje susitiks balandžio 5 dieną Vilniaus gyvos muzikos klube „Tamsta“, balandžio 6 dieną Palangos „Vandenyje“ ir balandžio 7 dieną Kauno klube „Sandėlis“.

GALERIJA

  • Latvių grupė pristato neįprastoje Vilniaus vietoje nufilmuotą klipą
I. Jūros nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS