Lietuvis siūlo revoliucinę „Eurovizijos“ atrankos komisijos sudarymo sistemą | Diena.lt

LIETUVIS SIŪLO REVOLIUCINĘ „EUROVIZIJOS“ ATRANKOS KOMISIJOS SUDARYMO SISTEMĄ

  • 1

Antradienio pavakarę 17.35 val. LNK laidoje „Yra, kaip yra“ dalyvausiantis Juozas Raidonius tvirtins, kad dabartinis „Eurovizijos“ atrankos mechanizmas pasenęs.

Vyras kreipėsi į Kultūros ministeriją su siūlymu performuoti „Eurovizijos“ atrankos komisiją. Juozas teigia, kad reikia sukurti „Facebooko“ puslapį, kuriame visi norintieji būti komisijos nariais turėtų surašyti savo spėjimus, po Ukrainoje vyksiančios „Eurovizijos“ visi balsai būtų susumuoti, o teisingiausiai spėję galėtų tapti komisijos nariais.

Juozas teigia, kad gal tai ir nėra pats geriausias siūlymas, bet kol kas geresnių niekas nėra pateikęs.

Laidoje dalyvausiant dainininkė Paula pasakos, kad nuo pat mažens svajojo būti atlikėja. Šiais metais mergina su daina „Let U Go“ dalyvavo nacionalinės atrankos finale. Ir nors Paula nelaimėjo, tačiau mergina jaučiasi nuostabiai, kadangi jos pasirodymas buvo stipriausias.

Šiuo metu Paula mokosi dešimtoje klasėje bei teigia, kad mokytojai buvo supratingi ir leisdavo pamokas atsiskaityti vėliau, jog mergina galėtų susiderinti repeticijas, mat jos kartais vykdavo net ir naktimis.

Po „Eurovizijos“ atrankos Paula susilaukė didelio dėmesio – jos dainą peržiūrėjo virš 70 tūkst. užsieniečių, o „Eurovizijos“ fanų tinklaraščiuose buvo teigiama, kad Paula – geriausia Lietuvos atstovė.

Tačiau atlikėja Valerija Iljinaitė teigs, kad Paulos įvaizdis – netinkamas, kadangi vos šešiolikos sulaukusi mergina negali „staipytis“ scenoje su tokiais rūbais. Pati Valerija iš nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos iškrito prieš pat finalą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Leo

Per tą Valerją siumpatišką mergaitę aprengė kaip kokią bomžę,už tai ir pralaimėjo,nors dainos atlikimas buvo fantastiškas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS