Lietuvoje koncertuosiantys „Milky Chance“ pristatė naują vaizdo klipą | Diena.lt

LIETUVOJE KONCERTUOSIANTYS „MILKY CHANCE“ PRISTATĖ NAUJĄ VAIZDO KLIPĄ

  • 0

Vasario 15 d. į Lietuvą atvykstantis duetas „Milky Chance“ lapkričio pradžioje pristatė naują vaizdo klipą dainai „Bad Things”, kuri yra iš labai laukto antrojo jų albumo „Blossom“.

Nedideliame Vokietijos Kaselio mieste gimęs folko, regio ir elektroninės muzikos duetas „Milky Chance“ pasaulį prieš kelerius metus užkariavo namų sąlygomis įrašytu hitu „Stolen Dance“, kurį patalpino „YouTube“ kanale. Netrukus jis jau skambėjo radijo stotyse, o nuoširdaus ir jaunatviško entuziazmo kupinas vos per dvi savaites įrašytas albumas „Sadnecessary“ tapo tikra pasauline sensacija, rašoma pranešime spaudai.

Šiemet Klemensas Rehbeinas ir Filipas Dauschas išleido ne mažiau sėkmingą antrą albumą „Blossom“, o su I. Bizu įrašyta daina „Bad Things“ yra dar vienas studijinio darbo singlas, kuris, tikimasi, bus toks pats sėkmingas kaip ir populiarusis „Cacoon“. Įdomu tai, kad šio pagrindinio albumo singlo vaizdo klipo filmavimas vyko kaimyninėje Latvijoje.

Naujame vaizdo klipe „Milky Chance“ pasirodo su britų atlikėja I. Bizu. Kaip ir visi grupės klipai, „Bad Things” pasižymi minimalistiniu stiliumi. Su jauna, perspektyvia soliste ir „BRITs Critics' Choice“ nominate K. Rehbeinas ir F. Dauschas susitiko prieš kelerius metus viename muzikos festivalyje. Muzikantai iškart susidraugavo, o dabar savo draugystę įprasmino bendru muzikiniu kūriniu.

Sukurti šią dainą mus įkvėpė jausmas, kai tose pačiose nuolatos pasikartojančiose situacijose bandai atrasti save. Tai varginanti, nuolat ratu besisukanti tragedija.

„Sukurti šią dainą mus įkvėpė jausmas, kai tose pačiose nuolatos pasikartojančiose situacijose bandai atrasti save. Tai varginanti, nuolat ratu besisukanti tragedija, bet galų gale tu visada randi išeitį. Ši daina skirta tiems žmonėms, kurie atsiduria tokiose situacijose“, – sakė „Milky Chance“ gitaristas ir vokalistas K. Rehbeinas.

Vaizdo klipe duetas naktį klajoja miesto gatvėmis, stebi žmones ir įvairius objektus, o I. Bizu tomis pačiomis vietomis eina jau kitos dienos rytą. Paprastumas, minimalizmas tapo neatskiriama grupės tiek muzikos, tiek vaizdo klipų dalimi.

„Milky Chance“ su nauju albumu pradėjo pasaulines gastroles po JAV, Kanadą ir Europą, į kurias pirmą kartą įtraukė ir Vilnių. Vasario 15 d. duetas pasirodys „Compensa“ koncertų salėje.

GALERIJA

  • Lietuvoje koncertuosiantys „Milky Chance“ pristatė naują vaizdo klipą
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS