„Lietuvos balse“ D. Montvydas sulaužė taisykles – mokytojai šokiruoti | Diena.lt

„LIETUVOS BALSE“ D. MONTVYDAS SULAUŽĖ TAISYKLES – MOKYTOJAI ŠOKIRUOTI

  • 7

Sekmadienio vakarą televizijos ekranus pasieks paskutinė „Lietuvos balso“ aklųjų perklausų etapo laida, kurioje dalyviai visais įmanomais būdais stengsis iškovoti paskutines kelias vietas beveik pilnose mokytojų komandose.

Po šio sekmadienio kiekvieno mokytojo komandoje bus po penkiolika geriausių šalies balsų, su kuriais jie jau po savaitės drauge paruoš įspūdingus pasirodymus naujame „nokautų“ etape. Tačiau šiandien, paaiškės, jog vienas iš mokytojų, skirtingai nei kiti, į kitą projekto etapą keliaus ne su penkiolika, bet su šešiolika dalyvių.

„Žinai ką aš padariau? Aš ką tik sulaužiau projekto taisyklę. Aš turiu visus penkiolika dalyvių“, – paspaudęs mygtuką po dalyvės pasirodymo sako Donatas Montvydas.

Mokytojai negalės patikėti savo akimis – kodėl Donatas Montvydas pats nusprendė, kad gali pažeisti projekto taisykles, kurios turėtų būti vienodos visiems mokytojams? Tačiau Donatas mokytojams turės paaiškinimą – dalyvei jis atsisuko, nes ši scenoje išdrįso atlikti skandalingai pagarsėjusią dainą „Nieko verta“.

„Niekada negalvojau, kad šitą dainą galėtų atlikti mergina. Paimsiu tave į savo komandą už tavo drąsą, už tai, kad pateisini mano kūrybą, mano muziką, už tai, kokia ji yra iš tikrųjų“, – LNK laidoje kalba Donatas Montvydas.

„Kai būni naujokas, gal ir nieko laužyti taisykles. Bet kai laimi tris kartus iš eilės projektą, tai jau yra nesąžininga“, – po tokio akibrokšto nusivylimo neslėps Leonas Somovas. Jam pritars ir kiti mokytojai, garsiai klausdami, kokią teisę Donatas turi taip elgtis.

„Aš jaučiuosi, kad galiu tai padaryti. Aš manau, kad ne apie mokytoją šitas projektas, jis apie dalyvius, kuriems mes suteikiame šansą. Kai aš sukūriau šitą dainą, gavau labai daug nesupratimo, kodėl aš į viešumą paleidau tokią dainą. Ir niekada nesitikėjau, kad „Lietuvos balsas“ šitą kūrinį paims. Man tai yra revoliucija. Ir pagarba merginai, kuri išdrįso ją padainuoti ir suprato, apie ką šita daina“, – savo sprendimą bando apginti Donatas Montvydas.

„Tai yra sukčiavimas. Tačiau tebūnie, daro jis ką nori. Aš vis tiek nemanau, kad šie metai jam bus ketvirtoji pergalė“, – po tokio Donato sprendimo kalba Justinas Jarutis.

GALERIJA

  • „Lietuvos balse“ D. Montvydas sulaužė taisykles – mokytojai šokiruoti
  • „Lietuvos balse“ D. Montvydas sulaužė taisykles – mokytojai šokiruoti
  • „Lietuvos balse“ D. Montvydas sulaužė taisykles – mokytojai šokiruoti
LNK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

ALGIS

Tai ne Lietuvos balsas , o LIETUVIŲ KALBOS IŠSIGIMĖLIŲ PASIRODYMAI

deinis

Jo tai bent Lietuvos balsas,beveik negirdėjau lietuviško balso ,lyg tai jie dainavo kaškokiu nesuprantama kalba ,kitap sakant nrčeloviečeskomjezike ar čia išsityčiojimas iš lietuvių ar jau lietuvos laisvos nebėra

as

joo, kai kitaip negali save išreikšt, tai tokiais išsišokimais atkreipi į save dėmesį- bet tai tik šou manau ir gaudami geras babkes jie be prodiuserio žinios nelaužys taisyklių- sugalvojo, kad kažkiek paintriguot žiūrovus..kaip kažkada Smoriginas su Pauliukaičiu ale "pykdavosi" per šokiu šou..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS