Dainininkei D. Bilevičiūtei juodaodė vos neišdūrė akių | Diena.lt

DAINININKEI D. BILEVIČIŪTEI JUODAODĖ VOS NEIŠDŪRĖ AKIŲ

  • 1

Dainininkei Dainai Bilevičiūtei tenka viešėti Didžiosios Britanijos sostinėje Londone, kur moko vaikus dainavimo. Tačiau paskutinis vizitas baigėsi prastai – autobuse ji buvo užpulta ir sužalota.

LNK laidoje KK2 dainininkė pasakos, kad prieš išlipant iš autobuso, prie jos pribėgo juodaodė moteris bei bandė pirštais išdurti akis. „Ji pašoko iš vietos ir pribėgo prie manęs. Nesupratau, kas darosi, ji rėkė ir rėkė. Jos tokie ilgi nagai –kirto man į akis. Pradėjo bėgti ašaros, skaudėjo labai“, - pasakos D. Bilevičiūtė.

Daina reagavo greitai, autobuse prasidėjo moterų grumtynės: „Iš to streso lietuviškai pasakiau: „Kas tau yra? Ko tu čia dabar nori?“, o ji man angliškai: „Kalbėk angliškai“ ir daug necenzūrinių žodžių“.

Išlipusi iš autobuso, dainininkė iš Lietuvos iškvietė policiją, buvo surašytas įvykio protokolas. „Kameros yra, viskas užfiksuota, bet laukia keli mėnesiai tyrimo ir tyla, nebent ji kur nors įklius kaip kokia agresyvi, nesveika. Čia niekas nežino, kaip dabar kaip baigsis“, - sakė D. Bilevičiūtė.

Prieš kelionę moteris buvo įspėta, kad nekonfliktuotų su atvykėliais. Jeigu jie spjaudosi, keikiasi ir kabinėjasi – negalima jiems žiūrėti į akis ir jokiu būdu nesiginčyti, kadangi daugybė tokių konfliktų baigiasi sužalojimais ir netgi žmogžudystėmis.

„Vieno mokinio mama man sakė, kad tokie dalykai darosi ir ligoninėse, – jie užpuola, primuša, papjauna, užmuša baltaodžius“, - laidoje kalbės D. Bilevičiūtė.

Visą D. Bilevičiūtės nutikimo Londone istoriją žiūrėkite LNK laidoje KK2 trečiadienį 19 val. 30 min. 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

valius

Nieko baisaus...baisu bus kai tokie dalykai dėsis Lietuvoje, o kad dėsis-nei kiek neabejoju.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS