M. Kuzminsko ir E. Andreikaitės skyrybų byla – jau teisme | Diena.lt

M. KUZMINSKO IR E. ANDREIKAITĖS SKYRYBŲ BYLA – JAU TEISME

  • 7

Krepšininko Mindaugo Kuzminsko ir jo žmonos Eglės Andreikaitės gyvenimo detalės ne tik aptarinėjamos socialiniuose tinkluose. Prašymas nutraukti santuoką jau pasiekė ir teismą.

Garsaus krepšininko advokatas Mindaugas Kukaitis portalui delfi.lt teigė, kad bylos detalės bus neviešinamos.

Praėjusią savaitę portalas rašė, kad krepšininkas teigė neva šeimos keliai išsiskyrė dėl nesutapusių interesų.  Jis norėjo šeimos ir vaikų, o baleto šokėja Eglė norėjo koncentruotis į karjerą.

Tačiau pati E. Andreikaitė, kaip ir jos draugė Dovilė Urbanaitė bei sporto žurnalistė Laima Janušonytė-Steinhoff, teigė, kad krepšininkas jai buvo neištikimas. 

E. Andreikaitė praėjusią savaitę prisipažino, kad jiedu su krepšininku kartu nebegyvena jau seniai – skirtingais keliais pasuko praėjus vos dviem savaitėms po vestuvių.

Medaus mėnesį Eglė ir Mindaugas leido Balio saloje, tačiau jau tada mergina pastebėjo, kad Mindaugas elgėsi nenatūraliai – neleido dėti į „Instagram“ paskyrą judviejų nuotraukų. Po medaus mėnesio jaunavedžiai grįžo į bendrus namus Vilniuje. Eglė Mindaugo kompiuteryje atrado jo nuotraukas su kita mergina: „Nežinau, kokios gali būti mintys pamačius tokį dalyką, tai tikrai nebuvo pozityvios ir net didžiausiam priešui to nelinkėčiau. Buvo jausmingai apsikabinęs su kita moterimi...“. Eglė KK2 laidoje pasakojo, kad Mindaugas neprisipažino ir viską neigė, tačiau merginai buvo per skaudu – ji išsikraustė gyventi pas tėvus: „Tiesiog palikau žiedus ir išvažiavau pas tėvus į namus“.

Primename, kad poros vestuvės įvyko 2017 metais Karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Stasys

Ar Eglė mergina? Nemanau.

Rasa

Gražuolė mergina,susiras geresnį vyrą,tokio išdaviko tikrai nereikia...

Anonimas

Visa Kuzmisnkų giminė tokia. Pvz. Mindaugo Kuzminsko dėdė buvęs Kauno vicemeras, buvęs Seimo narys Kazimieras Kuzminskas. Kiek moterėlių prie jo karjerą padarė. Kiek praėjo per vicemero referentė poziciją. Kartą ją užėmė net jaunuolis, kuris vėliau girtutėlis rėkė prieš televizijos kameras Rabačiau, Matekoniene gelbėkit !!! Vėliau šiame poste užstrigo Erika Grudzinkaitė, kuri dirba įvairių vicemerų referente ir iki šiol. Beje įdomiausias Birutės Krapauskienės (buv. maksimaitytės atvėjis). Eilinė tuometinės Julijanavos (dabar Adamkaus) mokyklos mokytoja pradžioje tapo direktoriaus pavaduotoja, vėliau gavo gerą vietą sąraše išrinkta į Kauno miesto tarybą (viena kadencija). Pikti liežuviai kalba, kad B. Krapauskienė augina Kazimiero Kuzminsko sūnų Andrių Krapauską gim. 2005-04-22 d. Va tokia vat Kuzminskų (Kozmačių) giminėlė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS