Madonna pralaimėjo teisinę kovą dėl itin asmeniškų daiktų aukciono | Diena.lt

MADONNA PRALAIMĖJO TEISINĘ KOVĄ DĖL ITIN ASMENIŠKŲ DAIKTŲ AUKCIONO

  • 0

Madonna (Madona) pirmadienį pralaimėjo beveik metus trukusią teisinę kovą, kuria siekė sustabdyti itin asmeniškų jos daiktų, įskaitant laišką nuo repo legendos Tupaco Shakuro (Tupako Šakuro), skelbiantį jų slapto romano pabaigą, aukcioną.

Teisėjas nusprendė, kad „materialioji mergina“ savo teisiniams veiksmams pasirinko ne tą taikinį – meno kūriniais prekiaujančią niujorkietę Darlene Lutz (Darlen Luc), kuri buvo Madonnos draugė, padėjo jai sukaupti meno kolekciją, bet paskui su ja susipyko.

D. Lutz buvo pagrindinis 22 daiktų, įskaitant meilės laiškus, kasetes ir plaukų šepetį, kurie buvo pateikti aukcionui „Gotta Have Rock and Roll“, šaltinis. Pernai liepą Niujorko teisėjas blokavo aukcioną, kol vyksta teisinis ginčas.

Nutartį paskelbęs teisėjas Geraldas Lebovitsas (Džeraldas Lebovicas) nusprendė nepalaikyti Madonnos skundo dėl pažeisto privatumo ir parėmė D. Lutz, argumentavusią, kad jos ginčai su Madonna buvo išspręsti 2004 metais sudarytu teisiniu susitarimu.

G. Lebovitso sprendimas, kuriame nurodyta praėjusios savaitės data, buvo paviešintas pirmadienį. Jame taip pat klausiama, kodėl Madonna nusitaikė į D. Lutz, o ne į savo padėjėjus, anot prekiautojos, perdavusius minimus daiktus buvusiai draugei.

„Jei ieškovės teiginius, kad Lutz gavo šiuos laiškus per ieškovės padėjėjų neapdairumą, laikyti teisingais“, tuomet jos ieškinys prieš D. Lutz yra „pavėluotas ir netinkamas“, rašė teisėjas.

Tarp minimų daiktų, priklausančių maždaug 100 aukcionui pateiktų daiktų kolekcijai, yra laiškas, parašytas Tupaco Shakuro, parašytas likus apie metams iki jo nužudymo. Madonna tik neseniai viešai prabilo apie tuomet buvusius slaptus jų santykius.

Išsiskyrimo laiške Madonnai Tupacas Shakuras, rašė, kad nusiminė dėl jos interviu, kuriame ji pasakė: „Jau lekiu teisinti visų reperių ir krepšininkų.“

Jis taip pat rašė, kad dėl susitikinėjimo su baltąja gali nukentėti jo įvaizdis.

Kai pasiekė laikiną teismo uždraudimą rengti aukcioną, Madonna teismui sakė: „Tai, kad dėl savo karjeros sėkmės galbūt pasiekiau įžymybės statusą, nepanaikina mano teisės saugoti savo privatumą, įskaitant (privatumą), susijusį su itin asmeniškais daiktais.“

D. Lutz advokatai kaltino Madonną „asmenine vendeta“ ir šaipėsi iš atvirumu garsėjančios žvaigždės prašymo apsaugoti jos privatumą. Jie atkreipė dėmesį, kad aukcionui buvo pateikti ir jos apatiniai, kuriuos ji vienam meilužiui pati nusiuntė paštu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS