M.A.M.A. 2017: karšta Jazzu premjera ir M. Stonkaus bei M. Katlerio šou | Diena.lt

M.A.M.A. 2017: KARŠTA JAZZU PREMJERA IR M. STONKAUS BEI M. KATLERIO ŠOU

  • 3

Jau rytoj 19.30 val. tiesiogiai per TV3 įvyks tiesioginė transliacija iš Lietuvos muzikos apdovanojimų M.A.M.A 2017, kurio rengėjai jau pasiruošę padovanoti gerą, kokybišką šventę.

Žiūrovai išvys mylimų atlikėjų pasirodymus, kartu švęs triumfo akimirkas. O ceremonijos vedėjai – humoristai Mantas Katleris ir Mantas Stonkus – išaiškins, kas yra kas šių dienų šou versle.

„Mums visuomet rūpi aukšta renginio kokybė, todėl ir šiais metais sukurta itin moderni scena, įdiegtos naujovės, atnaujinta M.A.M.A apdovanojimų vaizdo grafika. Programoje taip pat bus šviežias kūrybinis gūsis: Justė Arlauskaitė-Jazzu pristatys dar karštą savo dainos premjerą. Lig šiolei niekas jos nėra girdėjęs. Tai laukta, išsvajota daina. Jazzu dainuos gyvai, nes šiame kanale ji visuomet dainuoja gyvai, – šypsodamasis  pasakoja Saulius Urbonavičius-Samas. – Su ilgamečiu scenos partneriu Leonu Somovu šį kartą jie pasirodys jau ne kaip grupė, o kaip atskiri atlikėjai. Leonas koncertuos su savo kompanija „Highly Sedated“ ir tai bus švediškos kokybės pasirodymas, o kaip žinome, švedų muzika valdo pasaulį.“

J. Arlauskaitę-Jazzu muzikinėje dalyje bus galima išvysti du kartus, pirmąjį – drauge su Monique ir Neda Malūnavičiūte. „M.A.M.A pirmoji pradeda švęsti Lietuvos 100-metį ir skiria specialų pasirodymą – legendinį mūsų išsilaisvinimo kūrinį. Tai bus stiprus vokalinis pasirodymas, skirtingų muzikantų kartų susivienijimas,“ – sako S. Urbonavičius-Samas

Anot prodiuserio, Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančios ceremonijos metu skambės ir bemaž skandalingiausia praėjusių metų daina „Nieko verta“.


Be to, laukia radijo stočių ir diskotekų hito „Superstar“ atlikėjos Beatrich pasirodymas, kuris bus šiuolaikinio šokio, muzikos ir šou sprogimas. „Į šį pasirodymą įtraukėme keliasdešimt šokėjų, pritaikėme šiuolaikinius apšvietimo ir specialiųjų efektų sprendimus. „Superstar“ yra didysis Beatrich hitas, pretenduojantis tapti metų daina. Jau dabar ji repetuoja savo pasirodymą arenoje, nors tik šiąnakt grįžo iš Los Andželo“, – kalbėjo Samas.

Žiūrovai taip pat bus pamaloninti auksinių 100-mečio hitų rinkiniu. M.A.M.A 2017 scenoje pasirodys po metų pertraukos sugrįžtantys „Skamp“, šįkart – su svečiais iš Didžiosios Britanijos. Jubiliejų šiemet švenčianti grupė „Mango“ leis prisiminti šlovingą pirmąją grupės sudėtį. Didįjį hitą „Pamiršk mane“ atliks „Lemon Joy“, naujai nuskambės „Rondo“ ir Lainiaus Diniaus atliekama daina „Tau“.

„Labai pasitikime ceremonijos vedėjais. Su M. Stonkumi ir M. Katleriu tikrai bus linksma. Ko gero, apie visą šou pasaulį dar nė viena M.A.M.A nebus girdėjusi tiek, kiek penktadienį išgirs. Taigi, laukia 3 valandos nepakartojamo humoro, emocijų, ir aukščiausios kokybės muzikos.  Be abejonių, tai – geriausias penktadienio vakaras“, – sakė prodiuseris.

GALERIJA

  • M.A.M.A. 2017: karšta Jazzu premjera ir M. Stonkaus bei M. Katlerio šou
  • M.A.M.A. 2017: karšta Jazzu premjera ir M. Stonkaus bei M. Katlerio šou
  • M.A.M.A. 2017: karšta Jazzu premjera ir M. Stonkaus bei M. Katlerio šou
E.Kinaičio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

As

Ka turime ta rodome

*

slamsto lygio sou

DEDE

O Samas nuoga uzpakali parodys?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS