Marcas Jacobsas išsiskyrė su savo širdies draugu | Diena.lt

MARCAS JACOBSAS IŠSISKYRĖ SU SAVO ŠIRDIES DRAUGU

  • 3

 Madų dizaineris Marcas Jacobsas (Markas Džeikobsas) po dviejų metų išsiskyrė su savo partneriu porno žvaigžde Harry Louisu (Hariu Luisu).

Stiliaus guru ir filmų suaugusiems žvaigždė H.Louisas susitikinėti pradėjo 2011 metais, tačiau dabar interneto svetainėje Instrangam.com brazilas paskelbė, kad dėl įtempto darbų grafiko jų keliai išsiskyrė.

H.Louisas įkėlė sudaužytą veidrodį primenančią poros nuotrauką, po kuria užrašė: „Mes su Marcu nusprendėme nebebūti širdies draugais... Atstumas ir laiko trūkumas dėl įtempto darbo yra nerealūs, o jis yra toks gražus ir nuostabus žmogus, kad, manau, jis nusipelnė tokio draugo, kuris būtų bent jau viename iš miestų, kur jis gyvena...“.

„Man taip pat to reikia... Mes labai vienas kitą mylime, todėl abu priėmėme tokį sprendimą!!!... Marcas Jacobsas ir Harry Louisas oficialiai nebe pora!!!“ – parašė H.Louisas.

Ir tai ne vienintelis pasikeitimas M.Jacobso gyvenime. Praėjusią savaitę jis oficialiai pasitraukė iš mados namų „Louis Vuitton“ vyriausiojo dizainerio posto ir po 16 metų darbo paliko šiuos namus.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

kas per naujienos

vėl raklamuojami iškrypėliai ir ligoniai? Ir apie tai būtina rašinėti ? TFU...

tikrai

baisesnės naujienos neteko girdėti, kažin, kaip sureagavo lietuvos išskirtinė pakraipa? gal skelbs pasaulinį traurą?

romecas

o boze koks siaubas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS