Šmaikštus menininko žvilgsnis į byrantį Gedimino kalną: aišku, kas ant jo stovės | Diena.lt

ŠMAIKŠTUS MENININKO ŽVILGSNIS Į BYRANTĮ GEDIMINO KALNĄ: AIŠKU, KAS ANT JO STOVĖS

  • 5

Byrantis Gedimino kalnas neramina ne tik Prezidentę Dalią Grybauskaitę ir kitus politikus, bet ir praeivius bei menininkus. Kol ieškoma kaltų dėl garmančio Vilniaus, o kartu ir visos Lietuvos, simbolio, menininkai dalijasi šmaikščiomis įžvalgomis.

Specialistai patvirtino, kad vien per praėjusią savaitę nuo Gedimino kalno nuslinko dvi nuošliaužos. Šeštadienį nuslinkus velėnai įlūžo ir virš jos esantis pėsčiųjų takas, tad nuspręsta kalną lankytojams ir vėl uždaryti. Reaguodamas į šį liūdną reiškinį fotografas Saulius Paukštys kvietė visus norinčius įsiamžinti Gedimino pilies, kol ši dar nenugriuvo, fone. 

Antradienį būsima Gedimino kalno ir pilies vizija pasidalijo ir „Idėja Kaunui“ atstovas Dainius Rėklaitis. „Pagaliau aišku, kas stovės ant kalno“, – socialiniame tinkle „Facebook“ įrašu ir montažu, kuriame matyti ant kalno įsikūręs prekybos centras „Maxima“, pasidalijo menininkas.

„Kauno diena“ rašė, kad šis vyras prisidėjo prie iniciatyvos ant Laisvės al. 38 esančio pastato sienos nupiešti mero Visvaldo Matijošaičio ir jį dažnai kritikuojančio architekto Audriaus Karaliaus atvaizdus. 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Už Gedimino kalną

Ne Maksima , o AKROPOLIS))))

>anonimui

esi dvasinis ANONISTAS.

Anonimas

Griūvanti Lietuva. Sugriauta viskas, ne tik Gedimino kalnas. Į ką Lietuva pavirto? Ubagų kraštas. Ne tik materialiai, bet ir dvasiškai. Dar pykstama ant J.Statkevičiaus. O už ką? Už tai , kad pasakė tiesą ir daugelis žmonių taip galvoja.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS