Su vyru besiskirianti Mia: tokius žmones aš vadinu žiurkėmis | Diena.lt

SU VYRU BESISKIRIANTI MIA: TOKIUS ŽMONES AŠ VADINU ŽIURKĖMIS

  • 17

Dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia, besiskirianti su vyru Nerijumi Antanavičiumi, panašu, skirtingais keliais gražiai nepasuks.

Pirmadienį socialiniame tinkle "Facebook" atlikėja kreipėsi į savo draugus. 

"Mano eks vyras nenustoja stebinti... Jei išgirsite kažkokios dezinformacijos, nepriimkite to už gryną pinigą. Esu šokiruota, kaip žmonės nesusitaiko su pralaimėjimu ir gali leisti sau pilti srutas ant žmogaus, kuris jam atidavė viską", – garsi moteris prisipažįsta, kad po ketverių kartu su N. Antanavičiumi praleistų metų ji yra bejėgė kažką pakeisti. 

"Neužkišiu burnos intrigų meistrams...Galiu tik priimti kulkas į krūtinę ir bandyti laižyti skaudžias žaizdas...", – Mia teigė, kad ji žino, kaip yra sunku iš šono stebėti žmogų, kuris iš naujo stojasi ant kojų ir jam viskas sekasi. 

"Kodėl kai kurie žmonės negali pasidžiaugti kito žmogaus laime? Kodėl reikia sutrypti, sunaikinti bent jau iš dalies? Ir tai vadinama meile? Ne, tai pats didžiausias egoizmo laipsnis!!! Pasakysiu įniršio apimta: tokius žmones aš vadinu žiurkėmis. Kitokių žodžių neberandu! Moterys, mielosios, bėkit nuo kenkėjų, jie nesikeičia ir kuo toliau tuo labiau kenkia... Tikiu man dar ilgai reikės bėgti nuo šio žmogaus, bet aš pasirengusi!!!", – emocijas liejo moteris.

Mia prisipažino, kad labiausiai ji nekenčia melo, kuris anksčiau ar vėliau išlenda. Kaip ji teigė, ji yra pasirengusi ilgai ir kantriai laukti: "O tada suvesim sąskaitas!"

Kaip praneša 15min., N. Antanavičius turi kompromituojančių garsios moters nuotraukų. "Jis man grasina. Yra nusifotografavęs mane nuogą. Miegančią. Pabrėšiu – miegančią! Tai tiesiog šlykštu, žema, – atviravo moteris. – Aš nekalta, kad jis praskleidęs antklodę mane miegančią fotografavo."

GALERIJA

  • Su vyru besiskirianti Mia: tokius žmones aš vadinu žiurkėmis
  • Su vyru besiskirianti Mia: tokius žmones aš vadinu žiurkėmis
  • Su vyru besiskirianti Mia: tokius žmones aš vadinu žiurkėmis
Rašyti komentarą
Komentarai (17)

tevas

O kaip tave, jau gerokai pagyvenusią, tokie žmonės vadina???

Vivi

Neterskit tos moters neilinde i jos kaili. Ant snukucio matos kas per persona jos ex. As ja puikiai suorantu kaip moteri. Jei jums nera tekia susidurti su ziurkemis gimusiais sliauzioti tai geriau nekomentuokit. Ir nafik ja tersti ir tiems kam iki jos pasiekimu galbut toli. Dziaugiuosi uz ja stipri moteris. O anas tiek silpnas kad kaip ziurke ikast nemoka be srutu.

Armani

Stiprybes ir sekmes susirandant tikra vyra o ne piemeni.Nors gera vyra kaip ir moteri rast cia kaip aukso puoda laimeti, mazai zmoniu kurie laikosi seimos vertybiu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS